Gå videre til hovedindholdet

Julestemning i august?

Ej, jeg er der ikke helt ;0)
 
Men i fredags var jeg i Herning, for at aflægge et besøg på Formland Up/Graded - interiør og design messe.  Og her var det jo primært efterårs- og julevarer der var på programmet.
 
Jeg var der for at suge inspiration, samt kigge varer til butikken. Jeg havde taget min gode veninde med under armen - så der var i den grad dømt tøsehygge, med masser af tid til sladder - dejligt ;0)

I den ene af afdelingen, var der lavet en lille skov af juletræer, hvor udstillerne havde mulighed for at give deres bud på årets juletræ.
  
Her er det firmaet B-Greens bud på et juletræ :0)
Firmaet handler med lækre potter mv. - synes egentlig det er lidt skægt fundet på, selv om jeg ikke tror vores træ kommer til at se sådan ud..
 
Her et glimt fra deres stand..
 
 I afdelingen "Bloom" var der flere fine ideer at hente til dekorationer mv.

Søde hjerter med æbler..
 
En lille trådkurv, enkelt dekoreret..
 
Og et lækkert bålfad, som jeg i den grad overvejer at bestille hjem til butikken..

Derudover var der selvfølgelig mange fine stande med lækkert brugskunst mv. og en hel afdeling med delikatesser, chokolade og andre søde sager..uhm..

Det var en rigtig god dag og jeg fik bestilt varer fra nogle af de firmaer jeg allerede handler med, samt skabt nogle nye kontakter - spændende..

I næste weekend går turen til Bella Center hvor der afholdes endnu en messe - Design Trade. Spændende at se, hvad de har at byde på. Det er altid dejligt med lidt ny inspiration og gode ideer - også selvom man lige skal omstille sig lidt, når det handler om at kigge efterårs-og julevarer på en sommerdag :0)

Kommentarer

 1. Dejlige billeder fra Formland - på min blog ligger et næsten identisk billede fra B. Green - jeg var ret optaget af deres stand, synes der var mange fine ting og fine opstillinger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de har mange fine ting og sager B-green :0)
   Jeg må lige kigge forbi din blog - skægt vi lige faldt for det samme "motiv"
   God aften

   Slet
 2. Det ser spændende ud, og inden vi får set os om, så begynder juleforberedelserne.......................
  Det må være noget af en kunst, at begrænse sine indkøb til det man kan omsætte, når man ser alle de lækkerier ;-)
  Jeg ville elske at gå rundt til sådan en messe, men har desværre ikke en veninde, der har blomster- eller brugskunst butik, som kunne tage mig med under armen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tiden flyver afsted!
   Uh ja, det er meget fristende at gå rundt i sådan et "mekka", så nogen steder må man virkelig tage sig sammen for ikke bare at købe løs ;0)

   Slet
 3. Jeg har ikke været i Herning, men jeg skal i Bella Centret i næste uge. Det skal nok blive en god oplevelse. Kan være vi ses ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana
   Jeg skal også et smut i Bella på søndag - tror det bliver godt.. kan forstå på flere at mange, at de der plejer at komme på Formland, nu kommer til kbh. i stedet..
   - og ja det kunne være hyggeligt at "rende ind i hinanden" :0)

   Slet
 4. Har også besøgt messen i dag, fik selvfølgelig lidt inspiration, men må desværre også konstatere at de "sjove" udstillere ikke kommer der mere, de er flyttet til København. Syntes det er ærgerlig at det er blevet sådan, at vi mister så meget herovre i Jylland. Håber at du for en god tur til Bella Centret og masser af inspiration og måske købelyst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærgeligt for jer i Jylland - tog faktisk afsted til det jyske, fordi jeg havde fået at vide at der var rigtig mange spændende udstillere på Formland - jeg blev ikke skuffet og kan også godt lide måden Formland er delt op på, men jeg kan godt se at der er mange af de "spændende" i programmet for KBH.. Det må være lidt surt - men måske er det alligevel svært i et lille land som Danmark at have to messer?

   Slet
 5. B GREENs stand er altid utrolig flot. De stande der var der havde gjort deres bedste, men jeg savnede rigtig mange, som var der tidligere. Dejligt med en hyggetur. Det havde vi også, sluttede af med at besøge Smukt og brugt i Aulum, hvor der virkelig er stemning, masser af spændende ting og sager og en sød betjening.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de har en flot stand - og stor! Dejligt at se alle deres varer live - jeg ser kun et lille udpluk, når deres sælger kommer forbi ;0)
   Jeg kan høre, du ikke er den eneste, der savner nogle af udstillerne på Formland. Det er rigtig ærgerligt for jer!
   Min veninde og jeg snakkede faktisk om at vi skulle have booket en overnatning og så udvidet venindeturen lidt - det kan være vi gør det en anden gang, og så må vi da forbi Smukt og Brugt - det lyder som et hyggeligt sted..

   Slet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud, ærgerligt jeg ikke kom forbi denne gang.

  Håber du fandt noget spændende.

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susi
   Tænkte faktisk på dig, da jeg gik rundt derover - specielt da jeg stod i Mailegs stand - uh mange fine ting :0) Satser på at få deres sælger på besøg i løbet af efteråret.. men det skal jeg nok fortælle mere om lover jeg ;0)
   KH.

   Slet
 7. så masse fint
  nå sniker høsten seg på her ja
  kos deg du søte
  takk for titten
  klem Eli:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa
   Ja tiden flyver afsted og dagene bliver kortere.. men så er det frem med stearinlys og varme tæpper i stedet for - det er heller ikke helt tosset ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.