Gå videre til hovedindholdet

Beton fad

Åh ja, så ramte beton feberen også mig!
Jeg har godt set at den har raset i blogland et stykke tid, men den er åbenbart særdeles smitsom, så hvis du læser videre er det på eget ansvar ;0)
 
 
Jeg har haft nogle gode timer sammen med en kollega, hvor vi har hjulpet hinanden med vores første forsøg i betonstøbning - og det er altså ret skægt og hyggeligt.
 
Nogle ting er blevet rigtig vellykket og andre ting, skal vi nok prøve et par gange eller to, før det bliver rigtig godt :0)
 
Beton fadet her er en prøve - et forsøg - "kan det mon lade sig gøre..?"
 
 
 
Men ja, det lykkedes faktisk at støbe udenpå metal fadet her og jeg er godt tilfreds med resultatet.
 
Selvfølgelig kunne kanten sagtens være lidt pænere, men som det står her på havebordet, ser det da ret fint ud..
 
Dekorationskuglerne er fra butikken og har ligget på havebordet hele sommeren, med skiftende blomster mv. som selskab..
 
 
 Hvad med dig - er du også blevet ramt af "beton-feber"?
 
 

Kommentarer

 1. Sikke et fint fad :-) god idé
  Ja jeg er også ramt. Jeg har et par ting liggende til tørre og har for ting i støbeskeen :-)

  SvarSlet
 2. Niks. Jeg er ikke selv ramt af betonfeberen ;-) Men jeg synes dit fad er meget smukt - og meget anvendeligt!

  SvarSlet
 3. Jeg er lidt ramt, men har ikke fået gjort noget ved det endnu,. Måske nu når efteråret kommer. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.