Gå videre til hovedindholdet

Beton fad

Åh ja, så ramte beton feberen også mig!
Jeg har godt set at den har raset i blogland et stykke tid, men den er åbenbart særdeles smitsom, så hvis du læser videre er det på eget ansvar ;0)
 
 
Jeg har haft nogle gode timer sammen med en kollega, hvor vi har hjulpet hinanden med vores første forsøg i betonstøbning - og det er altså ret skægt og hyggeligt.
 
Nogle ting er blevet rigtig vellykket og andre ting, skal vi nok prøve et par gange eller to, før det bliver rigtig godt :0)
 
Beton fadet her er en prøve - et forsøg - "kan det mon lade sig gøre..?"
 
 
 
Men ja, det lykkedes faktisk at støbe udenpå metal fadet her og jeg er godt tilfreds med resultatet.
 
Selvfølgelig kunne kanten sagtens være lidt pænere, men som det står her på havebordet, ser det da ret fint ud..
 
Dekorationskuglerne er fra butikken og har ligget på havebordet hele sommeren, med skiftende blomster mv. som selskab..
 
 
 Hvad med dig - er du også blevet ramt af "beton-feber"?
 
 

Kommentarer

 1. Sikke et fint fad :-) god idé
  Ja jeg er også ramt. Jeg har et par ting liggende til tørre og har for ting i støbeskeen :-)

  SvarSlet
 2. Niks. Jeg er ikke selv ramt af betonfeberen ;-) Men jeg synes dit fad er meget smukt - og meget anvendeligt!

  SvarSlet
 3. Jeg er lidt ramt, men har ikke fået gjort noget ved det endnu,. Måske nu når efteråret kommer. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.