Gå videre til hovedindholdet

Jeg leger stadig med maling..

Jeg bruger lidt af ferien til at afprøve malingen fra JDL, som jeg forhandler i butikken. Jeg vil nemlig gerne kunne rådgive kunderne ordenligt :0) og derudover synes jeg jo også det er lidt sjovt, med disse små kreative projekter - så det gør slet ikke noget..

Denne gang er det gået ud over sønnens værelse.

 
Han har længe ønsket sig lidt fornyelse på værelset - og da han fik givet værelset en ordentlig omgang hovedrengøring forleden, synes jeg han skulle belønnes lidt..

Valget faldt på denne alfabet skabelon, som jeg - og sønnen ;0) synes er rigtig fin. Lillesøster synes i øvrigt også det var en god ide - hun fik nemlig lov til at "arve" den lidt mere traditionelle bogstavsplakat med dyr mv.

 
Det er første gang jeg har prøvet at bruge sådan en stor skabelon, men jeg synes resultatet er blevet fint. Dog måtte jeg lige have lidt hjælp af Gårdejeren til opsætning, men ellers var det rimelig let at gå til..
 
Når nu sønnen (endelig) fik ordnet på sit værelse, får I lige lov til at se et par glimt til derfra - det er med at være hurtig, for det er sjældent det varer ved :0)
 
 
Værelset bærer stor præg af at her bor en Lego- og fodbold dreng..
Yndlingsfarven er rød - og så har han en lille kærlighed til det amerikanske flag..

 
 I vinters blev sengen skiftet ud med en sovesofa og værelset ændrer stille og rolig karakter.. man kan godt mærke han bliver ældre..

 
Stort skrivebord hvor der kan bygges Lego - eller tegnes. Han er nemlig også rigtig glad for at tegne - og være kreativ..måske det ligger i generne ;0)


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.