Gå videre til hovedindholdet

En dejlig krog

I dag har børnene fået et stort ønske opfyldt - vi har nemlig fået badebassin i haven..

 
 ..det har fået plads bag ved udestuen, hvor der på sigt, skal laves terrasse og derfor er ryddet og planet ud..

 
 
Der er stadig lidt af den gamle belægning tilbage og her er blevet en rigtig dejlig krog, med sol hele morgenen og formiddagen - og senere på dagen kan man krybe lidt ind  i skyggen..

Da jeg hentede badebassinet i går, kom der på forunderligvis også en solseng med hjem ;0)
En lidt kedelig - og billig - grå én af slagsen..

 
Men med en fin hynde, kom den til at se ganske pæn ud. Den har fået plads her ved den store hortensia og er fantastisk at ligge og læse, samt holde lidt opsyn med de glade rødder i bassinet..
 
 
 


Kommentarer

 1. Hvor lyder det hyggeligt med badebasin og glade unger <3

  Ha´en dejlig sommer.

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Fine billeder.
  Det ser hyggeligt ud.
  Jeg forstår godt hvis børnene er glade for badebassinnet.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 3. Badebassin er altid et hit.... Det har vi også. De bade op til flere gane dagligt.... Så det er pengene værd...
  God ferie ....

  SvarSlet
 4. Det ser super hyggeligt ud og en meget din hynde. Vi har også købt et bassin. ja, der kan være 10.000 liter i, så det er jo nærmest en pool. :-) Så skønt at hygge med børnene i og ikke mindst, at kunne tage en dukkert i denne varme. :-)
  Sommer kram
  Birgitte

  SvarSlet
 5. Vilken fin hortensia du har vid lusthuset. Jag har verkligen inte tur med mina. Dom blommar aldrig. Fastän jag har eversummer serien. Snart ger jag upp och gräver upp dom och kastar på komposten.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.