Gå videre til hovedindholdet

Vores julehjem #2

Som lovet kommer her lidt flere billeder fra vores "julehjem"..

Først fra entréen..
 
 
Det lille bord her, skifter udseende efter årstider / højtider..Dog står den store lanterne der altid og der er også altid en blomst..
De fine glasengle er nye og kommer fra Jysk, men det ligner noget gammelt glaspynt og derfor har de fået en plads her..
 
 
 Jeg holder meget af engle og har faktisk nogle stykker stående fremme hele året ( bl.a. i soveværelset..)

I entréen er der, udover glasenglene, også stof englen her nedeunder..

Hun sidder på hylden, som jeg tidligere har vist billeder af..
 
 
..og på spejlet hænger en fin museengel fra Maileg

 
Den er også ny -sød ik :0)
 
I køkkenet er det nisserne fra Maileg der er flyttet ind..
 
 
 
De sidder her på hylden.
 
Under hylden hænger en "guirlande" af groft snor med små fine zink figurer og træ hjerter på..
Den er til julekort - og ungernes hjemmegjorte julepynt..
På billedet er det dog kun et af lillepigens juletræer der er kommet op..
 
 
Her i tv stuen er der også lidt nisser -disse er fra Trip Trap. Dem har jeg også nogen stykker af rundt omkring i huset..

 
Jeg prøver så vidt muligt altid at have friske blomster i huset. Ligenu står disse smukke franske anemoner på sofabordet..
 
Uhm, synes de er SÅ smukke..
Jeg har også købt nogen, der skal i buketten til julebordet :0)
 
Det var de sidste billeder, jeg når ikke at få vist flere i denne omgang..
 
Herhjemme er vi ved at være klar til den store dag imorgen.. Jeg har lovet lillepigen at vi skal lave lidt julegodter om lidt - bl.a havregrynskugler, som er et stort hit herhjemme ( du kan finde vores opskrift på "opskriftsiden, hvis du skulle have lyst..). Så skal gaverne pakkes ind, juletræet pyntes og så lige de sidste småting, lidt blomster, lidt lys osv. - men så er vi klar og vi glæder os :0)
Vi skal holde jul hjemme og får familien på besøg - jo, det skal nok blive godt..
 

 
Hvad med jer - er I ved at være klar til imorgen?
 
 

Kommentarer

 1. Dejlige billeder! God stemning! Jeg har også altid friske, afskårne blomster i mit hjem. De gør bare så meget for stemningen, synes jeg.

  SvarSlet
 2. Som altid, ser det bare så hyggeligt ud hjemme hos dig, du er sandelig en super dygtig "pige".
  Håber du og familien får en rigtig god jul, der er altid noget specielt over denne højtid, når der er børn.
  Knus Jo

  SvarSlet
 3. Rigtig glædelig jul til dig og din familie :-)

  SvarSlet
 4. Rigtig glædelig jul også til dig og din familie, håber I har haft en vidunderlig aften...tak for hyggelig blog indlæg, endvidere var det dejligt at møde dig til blogtræf..

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.