Gå videre til hovedindholdet

Der er trængsel..

..ved fuglefoderhuset i haven lige nu..
Vi har fodret i et par måneder nu og vi har besøg af mange forskellige fugle - både småfugle, duer og fasaner.
Det er rigtig hyggeligt at sidde og kigge på ( dog ikke når katten kommer snigende..! )..
 
 
Derfor er jeg også ekstra glad for den adventsgave jeg fik af min mor, lige inden jul.
Nemlig et ekstra lille foderhus, så nu er der lidt flere spisepladser til havens fugle ;0)

 
Huset hænger i en kæde og er udsmykket med en lille jernfugl - synes det passer så fint sammen med det store - og som I kan se, er det allerede taget i brug..
 
Her kan I se den lille jernfugl lidt tættere på..
Huset er købt på Grønttorvet i Valby.
 
 
Hvad med jer - fodrer I havens fugle?

Kommentarer

 1. Sikke fine foderhuse, virkelig en fryd for øjet.
  Jo vi fodrer fugle i stor stil. Vi bor på landet og har virkelig mange fugle og de æder rigtig meget foder. Så det er 10kg sække og store spande der bliver købt ind. Fodrer både i foderhuse og div. automater. Elsker at sidde og kigge ud på fuglene og betragte dem.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Det er da et sødt ekstrafuglefoderhus du har fået! Vi fodrer også. Jeg er af og til lidt bange for at gøre det nemt for kattene at nappe en fugl. Men for det meste sidder de bare i vindueskarmen og kikker ud på fuglene.

  SvarSlet
 3. Hvor er de altså bare flotte..
  Vi fodre også fugle men ikke så flot som dig, har bare et stort foderbræt Kenneth har lavet.
  Men jeg har fundet et stort flot et, som jeg lige skal have Kenneth til at lave lidt finesser på, så skal det males og sættes i haven.

  Ha´en dejlig Lørdag

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Vi har også et foderhus i haven , det hænger i vores store blommetræ..
  Vi kan ikke se foderhuset fra vinduet men vi har set flere besøgene gæster derude

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.