Gå videre til hovedindholdet

Der er trængsel..

..ved fuglefoderhuset i haven lige nu..
Vi har fodret i et par måneder nu og vi har besøg af mange forskellige fugle - både småfugle, duer og fasaner.
Det er rigtig hyggeligt at sidde og kigge på ( dog ikke når katten kommer snigende..! )..
 
 
Derfor er jeg også ekstra glad for den adventsgave jeg fik af min mor, lige inden jul.
Nemlig et ekstra lille foderhus, så nu er der lidt flere spisepladser til havens fugle ;0)

 
Huset hænger i en kæde og er udsmykket med en lille jernfugl - synes det passer så fint sammen med det store - og som I kan se, er det allerede taget i brug..
 
Her kan I se den lille jernfugl lidt tættere på..
Huset er købt på Grønttorvet i Valby.
 
 
Hvad med jer - fodrer I havens fugle?

Kommentarer

 1. Sikke fine foderhuse, virkelig en fryd for øjet.
  Jo vi fodrer fugle i stor stil. Vi bor på landet og har virkelig mange fugle og de æder rigtig meget foder. Så det er 10kg sække og store spande der bliver købt ind. Fodrer både i foderhuse og div. automater. Elsker at sidde og kigge ud på fuglene og betragte dem.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Det er da et sødt ekstrafuglefoderhus du har fået! Vi fodrer også. Jeg er af og til lidt bange for at gøre det nemt for kattene at nappe en fugl. Men for det meste sidder de bare i vindueskarmen og kikker ud på fuglene.

  SvarSlet
 3. Hvor er de altså bare flotte..
  Vi fodre også fugle men ikke så flot som dig, har bare et stort foderbræt Kenneth har lavet.
  Men jeg har fundet et stort flot et, som jeg lige skal have Kenneth til at lave lidt finesser på, så skal det males og sættes i haven.

  Ha´en dejlig Lørdag

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Vi har også et foderhus i haven , det hænger i vores store blommetræ..
  Vi kan ikke se foderhuset fra vinduet men vi har set flere besøgene gæster derude

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.