Gå videre til hovedindholdet

Glædelig jul

Først skal der lyde et rigtig glædelig jul til alle jer der læser med derude. Jeg håber I nyder julen :0)
 
Vi havde en dejlig juleaften igår, sammen med dem vi holder af.
 
Gårdejeren havde fundet det smukkeste juletræ vi nogen sinde har haft - stort, tæt, flot og grønt.. Så bliver det vist ikke meget bedre ;0)

 
 
Til julebordet havde jeg i år bundet en tæt julebuket.
 
 
Jeg brugte roser og franske anemoner, kogler, husløg, gran og kristjørn fra haven.. ( ja lyset er altså ikke det bedste at tage billeder i, så I må lige bærer over med det..)

 
Idag har vi været til den traditionelle julefrokost hos min mormor og morbror - uhm skønt. Der mangler bestemt ikke noget, så maverne er godt fyldte lige nu..
 
Nu er vi hjemme igen og ligger og slapper lidt af foran fjernsynet - og computeren ;0)
 
 

Endnu engang -
RIGTIG GLÆDELIG JUL TIL JER ALLE

Kommentarer

 1. Det er et RIGTIGT nydeligt træ. Ikke et af disse smalle formklippede kunstprodukter
  5 grene i øverste grenkans. God og fyldig bund.
  UG med kryds og slange fra den gamle juletræsavleer!

  SvarSlet
 2. Rigtig flot træ..dejligt I havde en god aften...vi var hos min bror juleaften, vi har holdt jul de sidste 12 år så det var lidt mærkeligt.... Men bestemt hyggeligt.
  Glædelig jul

  SvarSlet
 3. Fine billeder :O) Rigtig glædelig Jul og Godt nytår :O) Klem Betina

  SvarSlet
 4. Smukt træ, fin buket-og så lyder det til jeres jul har været helt igennem hyggelig, det er sådan det skal være!
  Glædelig jul søde gårdejerinde.
  Knus fra Mette

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.