Gå videre til hovedindholdet

Weekend

Den startede egentlig meget godt weekenden..
Jeg havde fri fredag fordi lillepigen havde fødselsdag - hele 4 år er hun blevet nu
Vi tog en tur til den nærliggende Vallø slotspark og nød det dejlige forårsvejr og spiste madpakker - uhm!Skøn tur ♥

Alt var klar til fødselshygge - hele familien var inviteret og så lagde lillepigen sig med feber! Øv stakkels hende, det er altså bare ikke helt det samme at holde fødselsdag, når man er syg..
Men hun klarede sig igennem og fik pakket gaver op og pustet lysene ud på lagkagen ;0)


Resten af weekenden har båret lidt præg af at lillepigen har været skidt ..
Hun har været rigtig "mor-syg" - og derfor har det været begrænset hvad jeg har lavet ud over at trøste, hente vand og bare være.. :0)

Dog har vi været lidt ude og nyde det gode vejr..

Bag stalden er der en rigtig dejlig plet og her i weekenden er café sættet her kommet frem. Det er planen at vi vil prøve at lave en lille hyggekrog med krukker mv. Her er rigtig godt udsyn over marker, køkkenhave, og drivhus.. Det er også på denne side af Gården, sønnens fodboldmål har plads..


 Det er fantastisk at sidde her og nyde udsigten ud over marken - og en god kop kaffe ;0)


Kan du se rådyrene?
-hvem der bare havde et kamera med telelinse..


Mens lillepigen tog en god lur fik jeg vaskede drivhuset af - og så har vi fået ryddet alt grenaffaldet op efter beskæringen af æbletræerne..


Så lidt er der sket - og nå ja så har jeg shoppet lidt på nettet.. Det kan man nemlig sagtens mens man sidder og nusser og ser Disney ;0)
I skrivende stund er lillepigen stadig syg, øv! Håber hun snart er på højkant igen - tror måske det er eftervirkninger fra 4-årsvaccinen..

Dog er der lidt fordele ved at være syg, for mormor har fri imorgen og vil gerne have besøg ;0)
 - hvad skulle man dog gøre uden hende ♥

Hvordan har din weekend været?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.