Gå videre til hovedindholdet

Pigeværelse #1

Jeg tænkte det var på tide at få vist lidt billeder fra børnenes værelser, så jeg udnyttede at lillepigens værelse var ryddet op ( -og så handler det jo om at slå til..) og fik taget lidt billeder derfra idag.. Storebrors var knapt så ryddeligt, så det må I lige vente med at få at se ;0)

Jeg starter med billeder fra forskellige vinkler af værelset og så vil jeg vise lidt flere detalje billeder i morgen..
Lillepigen er rigtig glad for sit værelse og hun leger ofte "te-selskab" heropppe :0)
Jeg synes det er et rigtig godt værelse og det er udnyttet godt. Det giver lidt charme med de små kroge der er..


Det er her vi ofte bliver budt på kaffe og kage :0)


I det lille vindue ud mod marken er den lille kanin familie flyttet ind..

Håber I har nydt at kigge med - i morgen får I lidt flere detaljer og nærbilleder..

Rigtig god aften

Kommentarer

 1. Hvor er det bare blevet fint og sikken en udsigt, det ser hyggeligt ud.

  Glæder mig til at se mere.

  Ha´en dejlig weekend

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder, rigtig sødt værelse.... Håber også snart jeg får tid at rydde op på milles værelse sådan helt i bund :-), der skal en ny reol ind en gl købmandsreol som skal males, så det må i se om vi når, når vi skal have bryllup om 2 1/2 mdr :-), så er der jo en del projekter :-)

  SvarSlet
 3. det ser simpelthen SÅ hyggeligt ud :D Tak for kigget!!

  SvarSlet
 4. Susi - Tak :0)
  Ja hun har en skøn udsigt og det har de faktisk begge børn ;0) Vi har ud over haven, men det jo heller ikke så skidt..
  Har lige lagt flere billeder på..

  MilleVanille - Tak :0)Ja, det er rart at få ryddet lidt op engang imellem.. Lyder fint med relo, men ja - I har vist rigeligt at se til lige pt.

  Mette Kathrine - Tak skal du have :0)

  Rigtig god aften til jer alle

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.