Gå videre til hovedindholdet

Pigeværelse #2

Som lovet kommer her lidt flere billeder fra pigeværelset.
Som I kan se, er her lidt flere farver end i resten af huset - og man er vist ikke i tvivl om at det er en pige der bor her ;0)


Først en lille collage med nogen af de små detaljer.
I hvert vindue hænger der små fine ophæng, der stammer fra gavelege her i Blogland :0)
Flagranken på væggen er fra Djeco.


Det gamle skab så tidligere sådan her ud:


Jeg synes det er blevet så fint med den lyserøde farve. Det er den samme farve der også er på endevæggen i værelset.De søde kanin greb på skabet, sad egentlig på kommode jeg havde istandsat til det gamle pigeværelse, men jeg synes de passede bedre hertil..


Gallerihylden er blevet pynet med turkis farvet maskintape på fronten.
Billedet har jeg selv lavet af en gammel ramme, der fik en omgang maling og så et viskestykke med fint cupcake motiv.
Billedet har selskab af de to mus fra Maileg og en sparegris.


Amagerhylden er endnu ikke kommet op at hænge, men det fungerer egentlig rimelig godt alligevel.
Farven er den samme som skabets.


Opbevaringsbøtterne er dåser beklædt med papir fra Tiger og PiP tapet.I loftet hænger en rispapirslampe med blomstermotiv og med et par fugle hængende nedenunder.
Lampen er fra Netto og fuglene er fra Maileg.

Næste projekt på pigeværelset bliver et sengetæppe.. Om jeg selv tør prøve kræfter med et, ja det må tiden vise ;0)

Hej for nu :0)


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.