Når man nu har inviteret det meste af familien til arbejdssøndag, kræver det lidt lækkert til kaffen :0)
Idag faldt valget på disse Søndagssnegle med lækker remonce..
Hvis du er fristet kommer opskriften her - og de må gerne spises andre dage også ;0)....
Søndagssnegle
50 g gær
½ dl lunken vand
50 g smør - smeltes
3 dl mælk
2 spsk sukker
lidt salt ( ca. 1 tsk.)
hvedemel - ca. 500 g
Remonce:
75 g smør
75 g marcipan
1 dl sukker blandet med en 1 spsk vaniliesukker
Pynt:
perlesukker
Gæren udrøres i det lunkne vand og smør og mælk tilsættes.
Salt og sukker røres i og melet tilsættes lidt efter lidt, til dejen kan æltes og til sidst formet som en klump, der stilles til hævning ca. ½ time.
Imens blandes ingredienserne til remoncen.
Efter hævning rulles dejen ud og remoncen smøres på. Dejen rulles sammen til en "pølse" og skæres ud i 2 cm stykker.
Sneglene trykkes lidt flade, lægges på en bageplade og strøs med perlesukker - bages i ca. 10-12 min v. 200 grader..
Idag faldt valget på disse Søndagssnegle med lækker remonce..
Søndagssnegle
50 g gær
½ dl lunken vand
50 g smør - smeltes
3 dl mælk
2 spsk sukker
lidt salt ( ca. 1 tsk.)
hvedemel - ca. 500 g
Remonce:
75 g smør
75 g marcipan
1 dl sukker blandet med en 1 spsk vaniliesukker
Pynt:
perlesukker
Gæren udrøres i det lunkne vand og smør og mælk tilsættes.
Salt og sukker røres i og melet tilsættes lidt efter lidt, til dejen kan æltes og til sidst formet som en klump, der stilles til hævning ca. ½ time.
Imens blandes ingredienserne til remoncen.
Efter hævning rulles dejen ud og remoncen smøres på. Dejen rulles sammen til en "pølse" og skæres ud i 2 cm stykker.
Sneglene trykkes lidt flade, lægges på en bageplade og strøs med perlesukker - bages i ca. 10-12 min v. 200 grader..
God fornøjelse
Tak for opskriften den må helt sikkert afprøves:)
SvarSletUH de ser skønne ud dine snegle - jeg er sikker på de også dufter skønt.
SvarSletJeg er tilfældigt stødt på din blog. Hvor er den fin og hyggelig - jeg melder mig som fast læser og glæder mig til at følge dig :-)
Du er velkommen forbi hos mig; sallingssysler.blogspot.com ;-)
Mums de ser gode ud...
SvarSletElsker snegle.
Tak for opskriften.
Håber de fik lavet noget, når de sådan blev forkælet med hjemmebag:-)
Knus Susi