Gå videre til hovedindholdet

Bambusstole

Så har jeg fået ordnet de gamle bambusstole jeg fandt i vores stald.

Der findes faktisk både en sofa, 2 borde og 1 stol mere - men tænker de skal udgøre det for nogle udendørs lounge møbler næste sommer ( der MÅ da komme noget der minder om sommer næste år ik! )

Stolene skal have plads her i arbejdsværelset og være en del af en lille "hygge-sladre" krog ;0)
Således er der stadig lidt havestue-stemning bibeholdt, samtidig med arbejdsværelset funktionen..

Var lidt skeptisk i starten, men er faktisk gået hen og blevet helt glad for stolene..
Man sidder også ret godt i dem :0)


Havde egentlig taget det ene bord ind også - men synes det blev lige rigeligt bambus efter min smag ;0)

Nu er jeg bare på jagt efter nogen egnede puder / hynder.. Nogen forslag?

Faldt over dette billede hos Isabella Smith  

Fint ik.. 
Må altså bare lære at hækle :0)

Kommentarer

 1. Det skal nok blive godt :-)
  Det er faktisk ikke så svært at hækle. Lærte mig selv at hækle allerede som teenager. Et hæfte eller en bog, hvor der er vist, hvordan de forskellige masker laves, og så bare i gang. Man kommer ret hurtigt et stykke vej :-)

  SvarSlet
 2. Eii hvor er de fine! - sikke en sødt hjørne med havestuestemning. Det bliver flot med lidt puder eller hynder. :) mette

  SvarSlet
 3. Gode billeder.
  Det bliver flot, når du får Hynder/puder på.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.