søndag den 9. december 2018

Julekugler

I denne weekend har jeg hygget mig med et lille kreativt projekt - en lille overspringshandling mellem oprydning og rengøring ;0)


Jeg havde nogle store kobber kugler i butikken - egentlig ret fine, men jeg tænkte at med lidt Vintage Paint, kunne de få et lækkert irret look.


Der var ikke langt fra tanke til handling -frem med malingen og efter 10 minutter var kuglerne forvandlet og havde fået lige netop det udtryk jeg gerne ville have.


De kom til at indgå i denne dekoration, der står på bordet i spisestuen. Vi har nemlig haft gode venner på besøg - og skal også i næste weekend igen, men heldigvis kan dekorationen fint holde sig.


 Den er lavet i en aflang trækasse. Heri er kommet skovmos, gran, hyacinter - multi, små husløg, kogler og en lille stuegran - og ja selvfølgelig de to julekugler. De spiller så fint sammen med alle naturmaterialerne.


Til slut har jeg lagt en lyskæde med fine små lys - så hyggeligt ❤3 kommentarer:

 1. Flot effekt - og flot dekoration.

  Fortsat dejlig december til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :0)
   - og også en dejlig december til dig

   Slet
 2. Gillade de där kulorna skarpt både före och efter behandling... Och träkaren - skulle gärna hitta något sådant här i Sverige. Fint resultat och dekoration!

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥