onsdag den 12. december 2018

Havehøns

Som flere af jer måske kan huske, har vi flere gange haft besøg af ræven og derved både mistet flere høns og ænder!
Det betyder også at hønsene og ænderne det meste af året går i hønsegården. Men et par måneder om året - lige nu faktisk - får de lov at komme ud og kratte i jorden og spise nedfaldsæblerne. Den er der nok stadig ræven, men det virker ikke til den er lige så nærgående som de øvrige måneder..
Det er så hyggeligt at se dem og gå og kratte, klukke og nyde livet som helt frigående høns - snart er det slut og de må bag hegn igen, så de ikke ender som rævemad ;0)
Idag fik de selskab af to fine metalhøns, jeg har fået i gave af min mor - synes de er ret hyggelige og hønsene virker nu også fint tilfredse med de nye beboere omend de får lov at være fritgående hele året :0)

2 kommentarer:

 1. Hvor morsomt, jeg læste først teksten og i min naivitet troede jeg metalhøns var en speciel race, så så jeg billederne og kom til at grine, hvor dum kan man være. Det er rigtig trist med den ræv, jeg håber for jer, at nogen har nedlagt ræven.

  Hilsen Jette.

  SvarSlet
 2. Det er så trist at hønsene ikke kan få lov at være fritgående hele året, men det er altså også trist at miste dem til ræven.
  De er fine de stillestående høns ;)
  Rigtig god jul

  Nissekram, Lone

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥