lørdag den 1. december 2018

1.december

Så blev det første december - endeligHerhjemme har yngstebarnet glædet sig og talt dage ned.."mon også nissen kommer med gaver i år..?"
Det gjorde han ;0) jeg nyder at hun stadig tror..selvom det nok synger på sidste vers..storebror har luret det - tilgengæld er han en fantastisk medsammensvoren .. selvom nissen også godt kan finde på at drille ham..


Der er næsten pyntet færdigt..jeg nåede køkkenet i går aftes, så det var klart - som det plejer- når børnene står op og vi skal hygge ved morgenbordet ❤
Sokkerne hænger på trappen og de fleste Maileg nisser bor også her i køkkenet. Her er den røde farve gennemgående..


I stuen er der knapt så mange farver, men stadig ret jule hyggeligt.
I år har vi kalenderlys både i køkkenet ( et traditionelt med tal) og nu også her i stuen. En af de absolutte bestsellere i butikken denne jul, er lys med tal på - et lys til hver dag. Det er en ret sød ide, som jeg heller ikke kunne stå for.


Et glas med låg og holder til lyset fungerer både som stage og som opbevaring - heri står de resterende lys og venter på tur ;0)
Fint og enkelt..


Jeg håber I også har fået en dejlig start på december ❤

2 kommentarer:

 1. Er da totalt vild med det glas til kalender lys. Det må jeg eje til næste år. Hvor må det være dejligt med julehygge og nissedrilleri sammen med børnene. Det er efterhånden et par dage siden her ;)

  Knus, Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er det ikke bare smart :0) Man kan også få det med hvidt låg- så er det bare til kertelys, men det er nu også virkelig fint ❤
   Åhh det er så hyggeligt med nisse drillerier, men jeg tænker vi nok er på sidste år..nu må vi se ;0)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥