Gå videre til hovedindholdet

Dyreliv ved legehuset

Begge børn har et legehus herhjemme. Sønnens er en træhytte og vores datter har et lidt større et af slagsen, der står på jorden ;0) Faktisk er det et gammelt hønsehus der er blevet sat i stand - og jeg forestiller mig at det, når hun bliver ældre, vil omdanne det til et lille anneks.

Jeg hører tit "..bruger de overhovedet de huse.." og til det må jeg glad svare - JA det gør de :0) Begge bruger husene som et frirum fra sin søster/bror - og forældre..smiler.. men også til at hygge sammen med kammerater. Igår sov sønnen og en kammerat f.eks. i træhytten. Dejligt.


Her i sommerferien er der blevet gjort rent i begge huse og ved datterens hus, er der flyttet et par dyr ind. 
Ikke rigtige dyr, men perledyr. Vi er nemlig stadig ramt af "perlefeber"herhjemme ;0) og flere dyr har set dagens lys.


I første omgang er der flyttet en ræv og en larve ind, men flere er på vej.


Vi er vilde med mønstrene fra Anja Takacs, men der findes sikkert mange flere på Pinterest o.lign.


..det er ihvertfald en hyggelig ting at lave sammen, så det kan varmt anbefales som sommerferie aktivitet 😎


Kommentarer

 1. Super sød ide og en sund aktivitet.

  God dag i regnen
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte.
   ..ja vi er heldigvis ikke regnet helt væk, men det er godt nok vådt det hele - perfekt vejr til indendørs syslerier ;0)
   Rigtig god weekend - forhåbentlig med lidt mere sol..

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.