Gå videre til hovedindholdet

Bare en lille klat maling..

For noget tid siden, lokkede jeg igen min far med på køretur. Denne gang for at hente et skab til stuen.
Jeg havde længe ledt efter et gammelt karlekammerskab med glas låge til at have bøger i- og lige pludselig poppede der en salgs annonce op  - jeg var hurtig, og sagde ja tak :0)


Skabet var pænt og velholdt - trængte kun til en lille opfriskning med malerpenslen.

(Skabet før )

Fine gamle beslag og nøglen var heldigvis med.

Jeg har valgt at male skabet hvidt indvendigt også, men ellers har det kun fået en enkelt gang udvendigt. Jeg har brugt Vintage Paint fra JDL i farven "Warm Cream".


Skabet er temmeligt dybt og kan rumme ret meget - på den øverste hylde, står bøgerne faktisk i to rækker. Måske ikke så praktisk, men stadig bedre end at være gemt væk i en kasse..
Skuffen forneden kan rumme en del brætspil, så de er lige ved hånden, når spillelysten melder sig :0)


For at det ikke skal komme til at virke alt for overfyldt med bøger på alle hylder, har jeg sorteret lidt i bøgerne og også fået plads til lidt andre hyggelige sager i skabet.


Det blev lige som jeg gerne ville have det, så det var værd at vente på :0)

Næste maleprojekt er min far faktisk også lidt involveret i - han har nemlig skaffet to gamle messing lamper, som jeg er igang med at svinge malerpenslen over - de er næsten færdige, men jeg mangler lige nogle lampeskærmer.
Skønt med genbrugsguld - og et par regnvejrsdage, hvor lysten til udendørs arbejde ikke er den største ;0)
Har du nogle maleprojekter igang?

Kommentarer

 1. Det var da et ualmindeligt lækkert gammelt skab, og det blev da kun endnu skønnere af en omgang maling.
  Fint der også er plads til lidt andet end bøger.
  Elsker også genbrug, og man bliver så dejligt kreativ af de gamle ting.

  Ønsker dig en dejlig dag
  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skønt med gamle sager man kan give nyt liv ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.