Gå videre til hovedindholdet

På opgave

Forleden morgen gik turen til Grønttorvet. 


Jeg havde fået til opgave at leverere blomster til et showroom hos en lækker tøj butik i nabolaget. Butikken er en nystartet webshop og i dag, skulle de holde åbningsreception i deres showroom.
Vi havde talt lidt frem og tilbage om hvad de kunne tænke sig.  Der skulle både bruges blomster ude og inde.


Valget faldt på lavendler og hortensia til udendørs... ..og indendørs blev det nogle store Philodendron Monstera eller Finger Filodendron,  som den også bliver kaldt. En plante som er meget populær i øjeblikket ;0) 


Derudover valgte vi  eucalyptusgrene og afskåret kalanchoe - der har en holdbarhed i vase på op til 3 uger.. Ret fine synes jeg faktisk.Her til aften, var jeg så forbi og ønske tillykke, samt se det færdige resultat. 
En ret sjov opgave, som jeg håber der kommer flere af ;0)


Kommentarer

 1. Hvor må det være skønt med disse opgaver.
  Noget nyt og så have lov at inspirere.
  Det er da det bedste man kan tænke sig.

  God lørdag her skal den nydes/arbejdes i haven i 20 grader lover de

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er rigtig fedt med sådanne opgave - det er nemlig lige præcis, noget af det bedste ;0)

   ..ja, her står den også på havearbejde efter lukketid i butikken. Ved ikke om vi får 20 grader, men her har vinden endelig lagt sig og solen kigger frem - dejligt .
   God lørdag til dig

   Slet
 2. Hvor ser det godt ud, og jeg elsker bare de skønne eucalyptus grene
  Rigtig dejlig weekend

  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, jeg er også vild med eucalyptus :0) Og så har de også en rigtig fin holdbarhed som afskåret.
   Du må også have en dejlig weekend..

   Slet
 3. Den opgave løste du så fint :-)
  Hvad hedder den nye webshop ?
  mvh Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elsebeth
   Mange tak :0)
   Wepshoppen kan du finde lige her: www.mieux.dk
   God dag..

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.