lørdag den 27. maj 2017

At lave det søde ingenting

.."Dolce far niente" - italiensk for at lave det søde ingenting ;0) og egentlig ikke en disciplin jeg er særlig god til. Ikke desto mindre er det præcis, hvad jeg har gjort den sidste uges tid.


Familien og jeg har nemlig været på ferie i Italien - et land vi aldrig har besøgt før, men det tror jeg bestemt vi kommer til igen. Det har været en skøn ferie, dejligt vejr, god mad og masser af dejlige minder lige ind på kontoen..
Vi havde tjekket ind på denne skønne campingplads i Lazise ( ved Gardasøen ), hvor vi havde lejet et mobilhome el. maxicaravan, som den hed. Fint indrettet og god placering på pladsen.


Gårdejeren og ældstebarnet er, som bekendt, utrolig glade for at cykle..


..så mens de prøvede kræfter med bjergene, var der dømt tøsehygge for yngstebarnet og jeg.


 Det betød en del tid ved poolen - tror faktisk yngstebarnet nu har udviklet svømmehud mellem tæerne ;0), samt lidt slendreture til "Bazaren" på pladsen, samt gåtur til Lazise by, som lå 10 minutters gang (max.) fra hvor vi boede.


Derudover har ferien budt på mange oplevelser sammen, vi har kørt tur i bjergene ( for at se hvor drengene havde prøvet kræfter..) - og spist is på toppen ;0)..


..hygget ved den smukke Gardasø, gået tur i Lazise, spist dejlig mad og flere is -  og smagt på noget af den lokale rosé vin  - uhmm. ;0)

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har koblet så meget af. Butikken har været lukket og Gården er blevet passet godt på af familie og naboer - det er guld værd, for ellers havde det ikke kunne lade sig gøre, sådan at "stikke lidt af fra et hele". Det har været skønt - men nu er jeg også klar til at komme lidt igang igen ;0)

6 kommentarer:

 1. Der er simpelt hen ikke noget bedre end at komme lidt væk fra det hele en gang imellem. Når det så er Italien der er valget, bliver det ikke meget bedre. Vi har også været der et par gange, da børnene var små, og vi skal helt sikkert igen.
  Man bliver så afslappet og helt salig af sådan en ferie, og som du skriver, så er det så også godt at komme hjem igen, og være totalt klar til at komme igang igen.
  Skønt I har haft sådan en dejlig tur
  Rigtig god lørdag aften

  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone
   Ja, nogen gange er det fint at komme lidt væk fra hverdagen ;0)
   Ha' en dejlig søndag

   Slet
 2. Åh, det må da have været skønt at være i Italien et smut :) Der ser dejligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro det kan det var dejligt - kan godt anbefales med sådan en "smuttur" ;0)

   Slet
 3. Jeg ELSKER Italien og Lazise er bare skøn <3 vi rejser til adriaterhavskysten om 6 uger, og jeg kan slet ikke vente på at skulle tilbringe 2 uger i Italien igen;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det lyder også rigtig dejligt :0) Ja, jeg må sige Italien er et dejligt land.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥