søndag den 9. oktober 2016

Nye fjerede venner

Jeg overvejer om vi skal lave besøgsgård herhjemme ;0)
..ej spøg til side, det er fordi der idag, endnu en gang er flyttet nye beboere ind på gården.
Denne gang er det en lille flok moskus ænder,  der er flyttet ind i den gamle hønsegård.
De er så fine og søde -og meget hyggelige, som de sådan går og vralter rundt eller når de bader i deres lille "bassin".
Det var naboens moskus ænder der havde ællinger og datteren herhjemme var hurtig til at sige vi godt kunne tænke os nogle!
- og det var nu ikke en tosset idé,  synes jeg  ;0)
Men hvad nu! tænker du måske - havde hun ikke købt silkehøns, hende Gårdejerinden? ! - og jo, det havde jeg. .men det er en værre historie med de høns! Først fandt katten ud af, hvordan den kunne åbne låget ind til kyllingerne og bagefter åd ræven dem der var tilbage!! Æv altså! Som ældstebarnet siger herhjemme - " mor de høns var en dårlig investering !" - og det kan han jo have ret i..smiler..
Nu skal vi have lavet ny hønsegård og så må vi prøve lykken igen .. indtil da , nyder vi synet af vores nye fjerede venner ( i den nu, forhåbentlig rævesikrede, indhegning )

4 kommentarer:

 1. De er fine :-) Men synd med hønsene. Håber det lykkes bedre næste gang! Vi overvejer at købe moskusænder fordi de æder dræbersnegle, ja, og fordi de er søde og hyggelige :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nana det skal I gøre - de er så hyggelige. Og naboen fortæller de er meget effektive overfor snegle - de er særlig glade for deres æg ;0)

   Slet
 2. Sikke store de er! Jeg kunne godt bruge dem her, bare en halv time, til at tage de værste snegle!

  Hav en dejlig efterårstid,

  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også de gør et stort indhug i snegle bestanden herhjemme! Forhåbentlig kan jeg så have mine dahlia i fred næste år ;0)
   - ja.. nu er det rigtig efterårs tid med alt hvad der hører til af stearinlys, græskar, gyldne farver mv. Herhjemme venter en uges ferie - skønt!
   Også dejlig efterårs tid til dig :0)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥