Gå videre til hovedindholdet

Formland - del 2

Et af temaerne på årets Formland var borddækning. Det virkede i hvertfald sådan, for der var mange stande, der havde benyttet sig af muligheden for at dække et fint bord med lige netop deres varer.
Et sted på messen, var der et inspirations område, hvor der var et langbord der blev dækket op af flere omgange.
Jeg må indrømme at det var ikke alt, der faldt i min smag - men det er jo det, der er så fint - nemlig at smag og behag er forskellig og man kan tage det med sig, man selv kan bruge og kan li'.

Her kommer lidt billeder af nogle af de forskellige opdækninger - og så kan i jo se, hvad I mener..måske er der et par ideer I kan bruge ;0)

Her er vi i inspirationsområdet " Love is in bloom" :


Billederne her er fra fredag eftermiddag, hvor der bl.a. var brugt store potteroser som borddekorationer
Ved hver tallerken stod en lille skål med vand og lidt roser el. rosen blade..  Kan være lidt usikker hvor praktisk det er, når man skal igang med at spise  - smiler ;0)


Vi besøgte messen både fredag og lørdag - og lørdag så bordet nu sådan her ud.
Bordekorationerne bestod nu af store - noget vilde - buketter..Ideen med servietten her, synes jeg er rigtig fin - bilen falder ikke helt i min smag ;0) men så kan man jo bare vælge at bruge noget andet..

 Herunder er der dækket op til morgenbord..


 ..jeg forestiller mig et morgenbord til julemorgen..


 .. og så igen en anden slags opdækning - noget mere "let" til trods for der egentlig står mange ting på bordet..


Til slut lidt "fransk café stemning".


Café bordene var dækket så virkeligt at man egentlig blev i tvivl om der var nogen, der lige havde siddet og spist croissanter..


Man fik faktisk lidt lyst til lige at slå sig ned og snuppe en kop kaffe eller et glas vin - og så må man jo sige, de er sluppet heldigt fra det ik ;0)

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.