søndag den 21. august 2016

Formland del 1.

Hu hej, hvor det går herhjemme! 
Hverdagen er for alvor startet igen med madpakker, fritidsaktiviteter, klassearrangementer mv. For mit vedkommende er det også lige nu en masse skønne efterårs ( og snart julevarer) dumper ind ad døren til butikken.. og så har der jo også været OL ikke at forglemme :0)
Vi når det hele..næsten.. for vi vil ikke stresse - derfor er der også blevet lidt langt mellem indlæggene her på bloggen. Men det betyder ikke, der ikke sker noget - jeg mangler bare lige lidt tid til at fortælle - kender I det ;0) 

I weekenden her ( fredag til lørdag ) har jeg været i Jylland med min gode veninde. Vi var på kombineret inspirations-/ veninde tur til Formland i Herning.


Formland er jo et fantastisk sted med en masse forskellige firmaer samlet på en messe. Interiør, delikatesser, store firmaer og små firmaer mv .

( Fra "Otherwine"s stand - de har de lækreste sager )

Alle klar parat til at vise deres produkter frem. Et rigtigt slaraffenland at bevæge sig rundt i - og det kan være svært ikke at blive fristet og bare købe løs. 
I år havde jeg faktisk forudbestilt de fleste efterårs-og julevarer - kun et par enkelte småting skulle indkøbes og så var det ellers bare at "ose" rundt :0)

Der er mange flotte stande - mine personlige favoritter er nok B-Green, som har de skønneste krukker, potter mv. , samt Ib Laursen som har en masse skønt brugskunst og interiør.

 


En skæg ide, hvor den gamle affaldsbeholder bliver brugt som plantekrukke..

Flaskepynt

smukke patinerede krukker i massevis 

De følgende billeder er fra Ib Laursen, hvor vi flere gange overvejede at sætte os i de små hyggelige indrettede kroge ;0)

Var der så slet ikke noget jul, tænker du måske? Joh..der var da lidt, men det var ikke sådan, så man kom helt i julestemning - men i Mailegs univers er det svært ikke at komme bare en lille smule i julestemning ;0)


Stelton havde også lavet en udstilling, hvor man kunne stemme på det bedst pyntet vindue, men det tror jeg lige jeg gemmer til næste indlæg, sammen med nogle billeder af borddækning, for det var også et gennemgående tema, synes jeg..


3 kommentarer:

 1. Formland har jeg været på en enkelt gang og det var altså så inspirerende. Jeg håber du har fået købt nogle af de lækre krukker hjem, de er altså fine.
  Og jo kender alt for godt det med at hverdagen går igang og alt det der skal man skal nå. Så går det lidt ud over bloggen.
  Rigtig dejlig dag til dig.
  Kh Linda

  SvarSlet
 2. Inspiring pottery, inspiring shop of beauty and coziness.

  A beautiful days ahead of you.
  Xx
  Dore

  SvarSlet
 3. Sikke mange smukke billeder og det er altid dejligt med ny inspiration <3
  Jeg ønsker dig en rigtig dejlig aften.

  Knus
  Birgitte

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥