Gå videre til hovedindholdet

Påskeplanlægning

Jeg er igang med at planlægge en påske workshop i butikken. Derfor sidder jeg og kigger på forårs- og påskebilleder - dejligt på sådan en dag, hvor vejret i den grad er lidt trist og kedeligt!


Påsken falder tidligt i år og derfor er det ved at være tid til at planlægge og annoncere ;0)


På workshoppen skal deltagerne lave forskellige æg -  

Både dem i gips..


..og dem i beton..

.. og selvfølgelig skal vi også lege en lille smule med blomster..


Der skal laves fine reder og dekorationer, der kan varieres alt efter om de skal stå inde - eller ude..


Jeg får næsten lyst til at gå igang lige nu!..meen det er nu lige tidlig nok at pynte til påske..jeg må nøjes med at kigge billeder lidt endnu ;0)


Kommentarer

 1. Jeg forstår godt du få lyst til at gå i gang med påskepyntningen, for dine billeder ser rigtig inspirerende ud - jeg kan godt lide enkeltheden. Laver du selv æggene ?
  God weekend.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita :0)
   Ja, jeg laver selv æggene. Det er flamingo æg beklædt med gips, der er dyppet i kaffe. Herved opnås den fine patina. Herefter er det bare at pynte.. man kan også male nogle af de billige papir med kalkmaling - det giver også et fint resultat.
   God søndag til dig

   Slet
  2. ..jeg mener de billige papir /pap æg man snart kan købe i butikkerne. .der var lige røget et ord ud ;0)

   Slet
 2. Det er nogle fine dekorationer du viser. Jeg føler mig helt inspireret til at gå i gang med nogle dekorationer.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.