tirsdag den 1. september 2015

Sensommer buket

Så blev det 1. september og dermed den første efterårsmåned. 

Vi kan vist ikke prale af den bedste sommer i år - desværre. Der har heldigvis været lidt varme i luften, men jeg synes ikke, der er har været samme frodighed i haven i år, som der var sidste år.


Vores æbletræer er noget påvirket af mangel på varme ( tror jeg ) og det ser ikke ud til at blive den bedste æblehøst, men forhåbentlig er der nok til både most og æblekager ;0)


Der er faldet mange æbler ned allerede. Flere af dem er brugt i stillebens hist og pist og idag kom der også et par stykker i en lille "sensommer buket" med havens blomster..

Udover æbler, har jeg brugt Skt. Hans urt, hortensia, blomster fra sommerfuglebusk og høstanemoner. 
Æblerne satte jeg på en pind, inden jeg bandt buketten. 
  

Buketten fik plads på sofabordet og på bakken blev lysestagerne udskiftet, med nogle små fyrfadsstager, der passer i farven. Hurricanen fik nyt bånd og en lille medaljon.Her til aften, lykkedes det lige solen at trænge igennem skyerne og lyse lidt op herinde..dejligt :0)

1 kommentar:

  1. Selv om sommeren ikke har været som vi ønskede det på mange planer, så er det nu alligevel dejligt at kunne gå ud og plukke en skøn buket og sætte den på bordet :-). Håber at det kan vi længe endnu, din ser ihvertfald rigtig dejlig ud :-), kh Margit

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥