lørdag den 19. september 2015

Den første efterårskrans

Idag blev årets første efterårs krans til. 


Mine hortensia er nu blevet så store at jeg både har kunne klippe løs til buketter og nu også til kranse :0)


Kransen er let og simpelt at gå til  - så jeg vil vove den påstand at alle kan binde den.Jeg har taget et stykke hegnstråd og formet til en ring ( man kan også købe færdige ringe ), herefter har jeg beklædt den med blomstertape ( dette er ikke nødvendigt, men jeg synes bare blomsterne kan glide, hvis det ikke er på ) og til slut er små buketter af hortensia bundet på med vinseltråd.


Så er det bare at finde et egnet sted til kransen ;0)

Lige nu hænger min krans i entréen på stolen her. Jeg er ikke helt sikker på den får lov at blive hængende, selvom jeg synes det ser så fint ud.. Hundene kan nemlig godt blive lidt fristet, når de er alene hjemme! 
Men for nu, hænger den altså her:

4 kommentarer:

 1. Den er meget smuk! Jeg bandt kranse for en del år siden, men er ligesom kommet fra det ... Men nu siger du at jeg godt kan binde en som din ... Tak for de opmuntrende ord :-) Jeg tror jeg vil prøve!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana :0) Ja, jeg er sikker på du kan - og mon ikke du kan finde lidt "materiale" i din smukke have..
   Rigtig god søndag
   KH.

   Slet
 2. Smuk ser den ud, det er en dejlig årstid, med alt det der er i haven og naturen til at lave kreative ting med :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Ja, det er en fantastisk årstid! Det er bare med at samle sammen. Børnene har lige hjulpet mig med at samle kogler i haven og tænker det også snart må være kastanjetid ;0)
   Rigtig god søndag til dig
   KH.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥