søndag den 28. december 2014

Familiehygge

Vi stornyder feriedagene :0) For en gangs skyld er det nemlig HELE familien der har ferie - skønt..

Vi er helt nede i gear - ser film, spiser resterne af julens godter, spiller kort og nyder at der er sne og is udenfor..


2. juledag tog vi en tur i Vallø slotspark i det smukke vintervejr.
Vallø slotspark ligger ikke langt fra hvor vi bor og er bestemt et besøg værd, hvis man er på disse kanter. Her er smukt uanset hvilken årstid man kommer på.


Begge børn havde taget kælkene med under armen og der lå lige nok sne til at de kunne suse ned af bakken. Der var også et par store vandpytter, der var frosset til og de blev selvfølgelig straks afprøvet som glidebane ;0)

Idag har børnene også leget på glidebane - men denne gang var det på marken nede bag gården - stadig til stor fryd. Hvor er det dejligt at vejret skiftede og bød på lidt vinter her i juleferien.

Imorgen skal Gårdejeren på arbejde igen. Ungerne og jeg har stadig ferie - vi får besøg af deres fætre, så mens børnene er travlt beskæftiget med hinanden, tror jeg at jeg vil begynde at pille julepynten ned - det er vist tid nu..

1 kommentar:

  1. Det lader til at have været en dejlig tur...finde billeder :)
    Jeg pillede julepynten ned forleden....det hjalp da lidt på "rodet"...men vi tager sidste nap i morgen og får ryddet det sidste op efter maleprojektet og rengjort hele huset, så vi kun skal hygge på årets sidste dag :)

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥