søndag den 21. december 2014

De skal også vide det er jul...

Idag så jeg spætten ude i haven. Det fik mig til at tænke på at det er ved at være vinterfodringstid for havens fugle. 

Jeg ved godt de stadig kan finde føde derude, men jeg synes godt vi kan hjælpe dem lidt på vej, og så er det jo altid hyggeligt at se på :0)

I anledning af julen, er de forskellige "foderholdere" og huse blevet julepyntet lidt ;0)


 Foderhuset har fået lidt gran i bunden og æbler, frø og mejsekugler..


I træet hænger den store metal krans her, som kan fyldes med forskellige lækkerier. Den har fået lidt ekstra pynt i form af gran og en lille sløjfe.. ja ja fuglene er nok ligeglade, men den røde farve lyser så fint op i det lidt kedelige gråvejr.

Kransen kan i øvrigt også bruges som dørpynt, så kan man bare fylde den med mos, kogler, kugler, gran, kanelstænger mv. Det ser også rigtig sødt ud - og er man ikke så øvet i kransebinderi, er det da en fin løsning, synes jeg..


Metalhjertet herunder har også fået en lille grankvist og et bånd - i øvrigt en rigtig sød værtindegave, hvis du spørger mig..Så nu er der åbent i fugle tag-selv baren - glæder mig til at sidde og kigge på dem..


Er du begyndt fugle-fodringen?


Metalkransen, det fine metalhjerte med fuglen, samt det runde fuglehus herover er nogle jeg sælger i butikken. Du kan finde dem lige her , hvis du skulle være interesseret.

2 kommentarer:

 1. Ja, det gør jeg hele året :-)
  Rigtig glædelig jul

  Julekram ♥
  Birgitte.

  SvarSlet
 2. er sååå sød af foderautomater til fuglene !!! det er rart, at de ikke glemme vores fjerede venner !!! glædelig jul ønsker angie fra Tyskland

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥