tirsdag den 16. december 2014

Et par nisser er flyttet ind..

..der er ingen tvivl om at det kan være særdeles fristende at have butik! 
Når jeg køber ind til butikken, køber jeg jo ting, som jeg selv synes er fine og lækre - ellers er det lidt svært at stå og sælge det, synes jeg. MEN det betyder jo også at der er mange ting, JEG godt kunne tænke mig ;0) Det går jo ikke.. jeg bliver nødt til at begrænse mig og lade fornuften råde..


Men da jeg besluttede mig for at forhandle Maileg i butikken, havde jeg altså besluttet mig - jeg ville have et par nisser til mig selv i år :0)


Så er derfor er de søde nisser her, flyttet ind på gården. De har fået plads i den gamle gyngestol i selskab med julepude og lammeskind og skaber en hyggelig julestemning i stuen, sammen med de andre juleting.


Der er stadig mange ting  fra butikken, jeg godt kunne tænke mig at bære over gårdspladsen og ind i huset - men lige nu, står de altså bare på ønskesedlen ;0)


Forresten..skal lige huske at sige at jeg har nedsat en del af julepynten i butikken med 50% og Maileg julepynten er nedsat med ca. 20%.. Bare et lille tip ;0)

4 kommentarer:

 1. Åh, du kan tro jeg kender det med at man gerne vil have alle tingene fra butikken selv. Jeg har faktisk af og til ærgret mig når jeg har solgt noget jeg ikke nåede at få selv. Men, som du siger, man kan jo ikke få én af hver eneste ting ...

  SvarSlet
  Svar
  1. ☺ jeg tænkte godt du havde det lidt på samme måde Nana..

   Slet
 2. Det lyder bekendt.. Men må ikke mange butiksejer har det sådan.... !! I stedet nyder jeg tingene i butikken - det er jo næsten som at have det selv !! :) (Specielt når du, som jeg også har butikken hjemme !!)
  Jeg er også vild med Maileg - og måtte også eje et par i år... Dog ikke af de helet store....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Ja det hjælper helt sikkert at man kan nyde det i butikken ☺ og særligt, som du siger, når man har den hjemme.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥