lørdag den 18. oktober 2014

Vi er altså ikke færdige med græskar endnu..

..så selvom Brugsen - med flere, har kørt pebernødder, brunkager og kravlenisser i stilling, så fejrer vi altså stadig efterår herhjemme ;0)


Ja jeg ved godt at julen er lige om hjørnet og jeg holder også selv utrolig meget af julen - og ja, jeg er også igang med at lægge julepynt mv. på de virtuelle hylder i butikken - MEN! Jeg synes altså det er liige tidlig nok, når ikke engang efterårsferien er slut endnu.. Måske er det bare mig?


Ihvertfald slæbte sønnen og jeg flere græskar med hjem og nu er de omdannet til hyggelige græskar figurer, der står og lyser op i efterårsmørket..


- og bare vent - de skal nok blive erstattet af mere julede dekorationer, men der går altså lige et par uger endnu ;0)


RIGTIG GOD AFTEN TIL DIG DER LÆSER MED DERUDE :0)

5 kommentarer:

 1. sehr schöne halloween dekoration, die laterne ist cool!!!!! liebe grüße von angie aus deutschland

  SvarSlet
 2. Ved du hvad, det kan jeg godt forstå at du gør, det er også for tidligt at julepynte, men når jeg viser det på bloggen er det fordi jeg holder åben julehave. Julepynten kommer ikke ind i min stue endnu, det er simpelt hen for tidligt, så det forgår ude og i mit blomsterrum. Syntes bestemt også at du skal holde fast i efteråret lidt endnu også af hensyn til børnene, kh Margit

  SvarSlet
 3. Ja - jeg synes altså også det er liiige tidlig nok med jul endnu :-) Vi efterårshygger også stadig...

  SvarSlet
 4. Det ser hyggeligt ud med alle jeres græskar og andet efterårspynt :-)
  Jeg synes også det er tidligt juletingene kommer frem i butikkerne, men der må jo være salg i det. Selv starter jeg også snart op med at binde vinterkranse, fordi de så småt kan sælges allerede fra næste uge.

  SvarSlet
 5. Jeg lægger - som du - julepynt i min butik, men herhjemme er der altså kun jul når jeg skal fotografere til butikken, ellers er der græskar og lyng og den slags (åh, og så købte jeg hyacinter i går, men de duer ligesom det meste af året, og ikke kun til jul ...).

  God søndag til dig og dine!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥