søndag den 19. oktober 2014

Gang i køkkenet

Der er gang i køkkenet i øjeblikket. Egentlig skulle det kun være køkkenbordet og stolene, der fik en gang maling - men! Så fandt jeg lige et par nye ting til væggene og det kræver altså at væggene lige får en opfriskning - det må blive den kommende uges projekt :0)

I mellemtiden kan jeg glæde mig over et "nyt" køkkenbord med tilhørende stole..


Jeg har endnu engang brugt Vintage Paint fra JDL. Bordet er malet i farven "Warm cream" og stolene ( dog ikke tip trap stolen ) er blevet malet med "French Grey".


 Efterfølgende har det hele fået en omgang hvid voks, så det kan tørres af mv. 


 Her kommer lige et "før" billede af bordet:


Det er dejligt at slippe for at have dug på hele tiden - omend det også har sine fordele, når der bliver tegnet med tusser og spildt ting og sager.. 


De fine Green Gate kopper på bordet er en fødselsdagsgave fra en god veninde - synes lige de så fine ud sammen med datterens hjemmelavede romkugler - UHM! De kan i øvrigt godt anbefales - et super hurtigt projekt og en god måde at få brugt nogle lidt kedelige kagerester på ;0) Vi brugte opskriften herfra.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare blevet rigtig flot, utroligt hvad maling kan gøre. Bordet og stolene passer meget flottere til gulvet og trappen nu.

    SvarSlet
  2. Åh, hjemmelavede romkugler er det bedste!

    - Anne

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥