tirsdag den 28. oktober 2014

På opdagelse i genbrugen

I går var jeg og en god kollega på opdagelse i en af de mange gebrugsbutikker, der ligger i nærheden af vores arbejde.
Som I nok ved, er jeg glad for gamle sager og synes det er spændende at gå og kigge - både i genbrugsbutikker og på loppemarkeder - og måske gøre et godt kup.

Som barn kan jeg huske, jeg elskede at gå på opdagelse i min mormors skabe - kigge på gamle billeder og høre hende fortælle. Jeg husker også vi havde en nabo, der havde et fantastisk sy værelse, hvor jeg fik lov til at kigge på alle hendes mange knapper og æsker med ting og sager - oh fryd ;0)


I går var ingen skuffelse at gå på opdagelse. Jeg fandt flere gode sager, men det der lige fik hjertet til at slå en ekstra gang, var denne gamle bog fyldt med noder 


- og tænk engang, der var to af dem - så både min kollega og jeg kunne gå derfra med hver vores bog ;0)

 "Må jeg spørge hvad I skal bruge dem til", sagde damen i genbrugen - ja det måtte hun da gerne - til kreative syslerier.. " Ja..vi var meget i tvivl om vi bare skulle smide dem ud", sagde hun så!! 

Godt de ikke gjorde det, siger jeg. For tænk lige på nogle fine kræmmerhuse, hjerter eller æsker, der kan komme ud af disse fine ark. Nogen vil måske synes det er ærgerligt at klippe i arkene, men det har jeg altså ingen skrubler over ;0)

Her er det en mælkekarton beklædt med nodepapir og pyntet med blonde, bånd og et lille emblem.
Sød værtindegave ;0)

4 kommentarer:

 1. Uha ja det var godt de ikke havde smidt dem ud. Jeg har en kassefuld gamle nodebøger på loftet, til når jeg lige får lyst at lave noget med de fine ark.
  Hav en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Godt de ikke var smidt ud. Det er jo det rene guld :-)

  SvarSlet
 3. Smart! Elsker ting som er genbrugt. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 4. virkelig et godt fund og du får jo smukke sager ud af tingene, så det er endnu mere fryd <3

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥