torsdag den 17. juli 2014

Jeg leger stadig med maling..

Jeg bruger lidt af ferien til at afprøve malingen fra JDL, som jeg forhandler i butikken. Jeg vil nemlig gerne kunne rådgive kunderne ordenligt :0) og derudover synes jeg jo også det er lidt sjovt, med disse små kreative projekter - så det gør slet ikke noget..

Denne gang er det gået ud over sønnens værelse.

 
Han har længe ønsket sig lidt fornyelse på værelset - og da han fik givet værelset en ordentlig omgang hovedrengøring forleden, synes jeg han skulle belønnes lidt..

Valget faldt på denne alfabet skabelon, som jeg - og sønnen ;0) synes er rigtig fin. Lillesøster synes i øvrigt også det var en god ide - hun fik nemlig lov til at "arve" den lidt mere traditionelle bogstavsplakat med dyr mv.

 
Det er første gang jeg har prøvet at bruge sådan en stor skabelon, men jeg synes resultatet er blevet fint. Dog måtte jeg lige have lidt hjælp af Gårdejeren til opsætning, men ellers var det rimelig let at gå til..
 
Når nu sønnen (endelig) fik ordnet på sit værelse, får I lige lov til at se et par glimt til derfra - det er med at være hurtig, for det er sjældent det varer ved :0)
 
 
Værelset bærer stor præg af at her bor en Lego- og fodbold dreng..
Yndlingsfarven er rød - og så har han en lille kærlighed til det amerikanske flag..

 
 I vinters blev sengen skiftet ud med en sovesofa og værelset ændrer stille og rolig karakter.. man kan godt mærke han bliver ældre..

 
Stort skrivebord hvor der kan bygges Lego - eller tegnes. Han er nemlig også rigtig glad for at tegne - og være kreativ..måske det ligger i generne ;0)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥