Gå videre til hovedindholdet

Den skulle egentlig have været hvid..

Jeg fik den gamle malke stol her af et par gode kollegaer i fødselsdagsgave sidste år.
Der havde den en lidt hidsig pink farve - ikke lige min smag vidste de godt - men de mente, jeg nok skulle få gjort den fin :0)

 
 
Egentlig skulle den have været hvid og stået i vognporten - men..
 
Billede lånt lige her
 
..så lancerede Jeanne d'Arc Living en ny farve i deres Vintage Paint sortiment - "Dusty green" hedder den - og jeg må indrømme at selvom jeg af og til kan være lidt farveforskrækket, så har jeg en svaghed for pasteller og den grønne farve her, synes jeg er lidt fin..
Jeg forhandler malingen i butikken, så den nye farve blev bestilt hjem - og afprøvet, så nu er malkestolen altså blevet "Dusty Green" i stedet  for hvid og står her på badeværelset med selskab af et gammelt emalje fad.
 
 Emaljefadet er købt på en ferie i Sverige.
Læg mærke til den fine grønne kant..
 
Lanternen på bordet er ligeledes fra butikken og har også en fin grøn farve..
- synes egentlig det er lidt rart med et lille farvestrejf  og jeg tror bestemt heller ikke det er det sidste, jeg har malet med den grønne farve :0)
 
Stilleben fra vinduet.
Den runde grønne sag er en "edderkoppe-skræmmer" 
- håber den er effektiv ;0)

 

 

Kommentarer

 1. Den er blevet fin :-) Jeg er altså også glad for pastelfarver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja pasteller er slet ikke så tossede ;-)

   Slet
 2. Sikke et fint lille maleprojekt - og den passer jo perfekt der i badet.
  Hvordan er deres kalklmaling med fugt og vand?? Jeg ved at AS jo gerne skal ha voks hvis det skal holde til fugten.
  Mange hilsner og god weekend
  Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susan
   Ja den blev helt fin :-)
   Jeg har ikke efterbehandlet den, men burde måske nok give den omgang klar voks for at være helt sikker. . Blev bare lidt doven ;-)

   Slet
 3. Super flot farve den fik din malkeskammel, og så med det stilleben, flot flot.

  SvarSlet
 4. lækker farve - og fine opsætninger ;0)
  go sommer

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.