Gå videre til hovedindholdet

En fin gammel dåse

En af de ting, jeg altid lige skal se efter på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, er gamle dåser. Ved egentlig ikke hvorfor, men jeg synes bare de er særligt fine..

Denne her er fundet i en genbrugsforretning..

..og har en rigtig fin patina synes jeg..
 
 
Jeg har valgt at plante en "Pletter i luften" i dåsen, men det kunne også sagtens være en blomst - f.eks.  Jasmin - dog uden bøjle, men det skal helst være  én der "slynger sig lidt" eller ser lidt "utæmmet" ud.


 
Synes det er lidt sjovt at bruge tingene på en lidt utraditionel måde..
 
 Har du noget, du særligt kigger efter på loppemarkeder mv.?
 

Kommentarer

 1. Jeg har en svaghed for kander ... men de skal helst være enkle uden motiver. Jeg fandt en fin lille en hos min marskandiser i torsdags, den ses selvfølgelig på min blog fra i morges.
  Dåsen er fin med pletter i luften :)

  SvarSlet
 2. Sikke en flot gammel dåse.... Ja man kan heldigvis godt være heldig at finde skønne ting med flot patina..
  Jeg kigger også efter dåser, små glas vaser, møbler .... ja mange sjove ting. Gerne noget med historie og patina....

  SvarSlet
 3. Det er en flot gammel dåse. Jeg kigger efter små vaser og også kander.

  SvarSlet
 4. Fin dåse!. ja, jeg ser efter porcelæn og gamle møbler. Manden er godt træt af det ind imellem. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 5. Uha!! Hvor er den fin. Elsker også gamle dåser, min søn var så heldig og finde en gammel Oma margarine dåse i Lørdags da vi var afsted til bare 20 kr ( tror ikke ejerne viste hvad han solgte)

  Knus Susi

  SvarSlet
 6. Skøn dåse, som kommer rigtig til sin ret pyntet Pletter i luften.
  Jeg kigger efter alle mulige fine gamle ting, når jeg er til (loppe)marked, og så skal jeg lige forbi bøgerne :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.