mandag den 17. februar 2014

Vibeæg

Det er svært at vælge en favorit forårsblomst - men jeg har altså en forkærlighed for vibeæg. Jeg har svært ved at gå forbi, hvis jeg ser dem :0)


Det lykkedes heller ikke denne gang - så nu står der en her i vinduet på arbejdsværelset og holder madonna'en med selskab.
Sammen med et lille lys med tekst, blev det til et fint lille stilleben..


 
 Har du mon nogen favorit forårsblomst?

6 kommentarer:

 1. Jeg har også vibeæg som forårsfavorit. Skønt stilleben, du har lavet :-)

  SvarSlet
 2. Vibeægget har en lethed over sig som er helt særlig. Så jeg deler din fascination af denne lette blomst. Men min favorit forårsblomst er perlehyasinten.

  SvarSlet
 3. Jeg har det på præcis samme måde som dig med vibeæg, og i en blomsterforretning jeg har handlet en del tog indehaveren altid imod mig om foråret når vibeæggene var ankommet med ordene dine ynglinge er hjemkommet, og så var det jo bare med at handle ;0) nu har hun desværre lukket sin butik, men vibeæg kan man da heldigvis købe andre steder.
  Fint ser det ud at du har sat de to madonnaer stævne !
  God dag.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 4. Elsker også vibeæg... Men foråret gør vist at vi higer efter de fleste løgvækster og blomster med farve....
  Skøn blog du har....

  SvarSlet
 5. Ja vibeæg er skønne. Har rigtig mange i haven, men de er slet ikke på vej endnu. Jeg må hellere købe et par potter :-) En af mine forårsfavoritter, er den babylyserøde tusindfryd. Det er svært at vælge en ud, for er jo begejstret for dem alle :-)

  SvarSlet
 6. Enig med jer, de er fantastiske! Jeg satte ret mange sidste år, men har har lagt vores nye redskabsskur ovenpå. Håber blot vi får det op inden de begynder at spire.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥