lørdag den 15. februar 2014

Der er forår i luften

Efter et par sene dage på arbejdet, er det nu blevet weekend og for vores vedkommende også vinterferie :0)

I dag har jeg brugt formiddagen udenfor - det har været dejligt, selvom vejret ikke er ligeså fantastisk som i går, så kan man stadig mærke det er varmere..uhm..vi går mod forår.

 
Ved hoveddøren har jeg tilføjet lidt mere forår, i form af grenene her:
 
  
De er kommet i en gammel (sylte?) krukke, som jeg fandt i stalden. Jeg har pyntet grenene med små glaskolber, bundet fast med kobbertråd.

 
I kolberne har jeg sat små afskåret tulipaner i lilla - jeg har nemlig en buket i stuen, der er ved at "synge på sidste vers".. måske skulle de have været hvide, for at passe til vintergækker og hyacinter, men synes nu egentlig det er lidt fint med en lille farveklat ;0)

 
Tror i øvrigt jeg skal forbi planteskolen i løbet af weekenden - kan se flere af jer har købt hornvioler mv. og det ville da lige være prikken over i'et her ved hoveddøren..
 


 
Det er i øvrigt ikke det eneste sted der er kommet en stor "buket" grene..
Her ved indgangen til butikken ( som også er det første man ser, når man kører ned af vejen til gården), er der kommet grene i en gammel mælkejunge.

 
Grenene her er, ligesom ved hoveddøren, blevet pyntet - men denne gang med små zinkfugle..

 
Ha' en dejlig (forårs) lørdag derude :0)

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint og hyggeligt ud! - Også god lørdag til dig :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en fin velkomst man får... Når man kommer til jeres hjem, og når man som I skal til at nyde jeres ferie. Foråret er på vej, og det er så skønt. Jeg har stadig en stor flok juleroser stående ved døren - men hyacinterne er på vej, ligesom en stor krukke hvor alle de "brugte" krukke-løg er genbrugt.
  Mange hilser og rigtig god weekend og ferie.
  Susan

  SvarSlet
 3. Friskt og dejligt forårsagtigt, det er hvad dine billeder udtrykker. Skøn ide med de små glaskolber og tulipaner, lige til at kopiere. Fortsat god weekend til dig.

  SvarSlet
 4. Det ser vildt hyggeligt ud med dine forårsarrangementer :-)
  Temperaturene udenfor er ved at være fine, men her blæser det en hel pelikan i dag, så lysten til udendørs aktiviteter er ikke til stede her.

  SvarSlet
 5. Det ser hyggeligt ud..... Har føjet dig til min blogg liste....

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥