lørdag den 23. november 2013

Julepyntet vindue i køkkenet..

Så er jeg officielt helt startet - ikke noget snigeri  - næh nu gjorde jeg det..
-og med kun en måned til juleaften (næsten ) og en uge til 1.dec. og advent, er det vel også ok ;0)

Jeps - det er igen julepyntning der er på programmet - indendørs vel at mærke..

 
Hylden der hænger ved vores spisebord er kommet under en lille jule make-over.

 
 
Nu er der pyntet med et gammelt vindue, lyskæde, lygte, søde nisser fra Maileg ( som jeg nok bliver nødt til at udvide samlingen lidt af i år..)
 

 
- og selvfølgelig en hyacint og et lille juletræ..

Synes det ser rigtig hyggeligt ud. Jeg var dog lidt nervøs for Gårdejerens reaktion, når han så endnu et vindue havde fundet vej indendørs! Meen han synes faktisk det så hyggeligt ud :0)..(måske har han bare opgivet hi hi..)

 
Lillepigen har det lidt bedre i dag, men den står nok stadig på indendørs aktiviteter ;0) Så mon ikke vi kaster os over lidt mere julepyntning i dag..
 
Hvad har I af planer her i weekenden?

7 kommentarer:

 1. Her står den på julebagning til den store guldmedalje. Min datter og mine to børnebørn, samt undertegnede har klaret både pebernødder, vaniljekranse og brune kager i dag. Så tager jeg klejnerne i morgen eller en anden dag :-) Julepynten er jeg ikke nået til endnu. Nyder at følge din blog og alle dine dejlige ideer. Varme novemberhilsner fra

  fru jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 2. Det ser bare vildt hyggeligt ud, glæder mig til jeg kan få julepynten ned fra loftet og komme igang med at pynte op;-)
  Rigtig god weekend

  ~ Mette

  SvarSlet
 3. Godt at lillepigen har det bedre. Det ser sandelig rigtig hyggeligt ud med det gamle vindue. Tror at gårdejeren har vænnet sig til at gamle vinduer = hygge :-)
  Jeg har åben julehave her i weekenden, hvilket er super hyggeligt, jeg nyder det i fulde drag.
  Knus

  SvarSlet
 4. Det ser godt nok hyggeligt ud. Fin idé at bruge vinduet sådan. ;O)

  SvarSlet
 5. Her er jeg også startet, men det tager jo lidt tid inden man er i mål når man selv binder. Men mon ikke jeg når det, det plejer jeg jo..dejlig weekend til jer

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare hyggeligt ud :-)

  God bedring med lillepigen.

  Knus Susi

  SvarSlet
 7. så hyggeligt og absolut ikke for tidligt at starte ;D
  Her bliver der ikke sneget eller bevidst pynter før på tirsdag (så starter jeg langsomt op). Grunden hertil, er at jeg skal holde strikkeaften med naboerne og de har tidligere givet udtryk for, at de simpelthen ikke kan klare julepynt før december ;) og jeg vil jo gerne ha', at de får en hyggelig aften :) .......lidt naturpynt og hæklede snefnug vil nok snige sig op, men ingen nisser før tirsdag.
  Rigtig god søndag til dig <3

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥