Gå videre til hovedindholdet

Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget...!

..er det ikke sådan man siger :0)

 
Mandagens storm har i hvert fald gjort det lidt lettere at komme til lærkegrenene ;0)  Jeg har fået samlet nogle stykker. Nu står de her og pynter ved siden af lysene - hyggeligt på sådan en regnfuld lørdag.

 
Dagen er primært blevet indendørs - som sædvanligt til dagligdags praktiske gøremål, men jeg er også i gang med at forberede mig til næste weekend.
Der skal jeg nemlig deltage i mit første julemarked - på Gavnø slot ved Næstved. Du kan læse mere lige her.. 
Faktisk er der også julemarked på Gavnø i denne weekend, men jeg har altså kun tilmeldt mig næste weekend..
Jeg glæder mig, men har også lidt sommerfugle i maven - "hvordan skal det mon gå..", "får jeg solgt noget..", "hvad nu hvis jeg ikke har nok varer med" osv. osv.. Men sådan skal det nok bare være ik' :0)

Julepuden på billedet herunder, er en af de ting jeg har med.. Er faktisk selv lidt vild med den og overvejer at beholde en enkelt..


Derudover har jeg forskelligt andet brugskunst med, lys, blomster og lidt smådekorationer - bl.a. den lille værtindegave her, som jeg også lavede sidste år..

 
Det er svært ikke at komme i julestemning og jeg har næsten også lyst til at pynte lidt op - men indtil videre nøjes jeg altså med lærkegrenene :0)
 
Hvad med dig - har du prøvet at være på julemarked?
 
..skulle du i øvrigt have lyst til at lægge vejen forbi Gavnø i næste weekend, kan du jo lige kigge forbi og sige "Hej" - det kunne være hyggeligt :0)

Du kan printe rabatbilletter ud lige her

Kommentarer

 1. Du har så ret :-) Jeg fandt mig også en kæmpe lærkegren på min vej :-)
  Spændende med julemarked, jeg har prøvet det mange gange og synes at det er hyggeligt :-)
  God søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også - men med sommerfugle i maven, sådan skal det nok være ik ;0)
   Rigtig god aften
   KH.

   Slet
 2. Fortryder nu allerede at jeg blot skridtede over de mange lærkegrene på min tur i skoven....afsted med mig igen ;) Den julepude er sååååååååååååååå smuk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Hi Lene - du må afsted igen ;0)
   ja puden er rigtig fin - har faktisk købt en løber til bordet i samme design, den er også rigtig fin..
   Rigtig god aften
   KH.

   Slet
 3. Hej,
  Lærkegrenene er meget fine. Spændende med julemarked.Din værtindegaver er rigtig fin.
  Måske skulle jeg tage til marked i næste weekend. Svigermor bor i området.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa
   Ja det kunne være hyggeligt at hilse på nogen blogvenner :0) Håber du kigger forbi..
   God aften
   KH.

   Slet
 4. Som altid de smukkeste og mest hyggelige billeder fra dig - prøver at få lokket mand og børn med til Gavnø på søndag, men det er en lidt lang tur, så måske vi tager en tur i skoven i stedet... Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia :0)
   Det kunne være super hyggeligt, hvis I kiggede forbi - men ja, det er en lang tur..
   Ha' en dejlig aften
   Kram

   Slet
 5. Har samlet grene og bark og kogler og svampe og... Må se om jeg når at få brugt bare halvdelen ;o)

  Jeg har også samlet et par rabatkuponer og noteret hal 3 bag øret. Drengene blev købt med udsigten til æbleskiver... Hvis alt går vel kigger vi forbi lørdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise
   Mon ikke du nok skal få brugt det hele ;0)
   Kunne være hyggeligt at hilse på dig i weekenden - jeg har fået ny plads - nu i sal 1, det var ellers meningen at jeg skulle stå lige ved æbleskiverne :0) nu står jeg under de fine lysekroner istedet..
   Håber vi ses
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.