mandag den 25. november 2013

Jule Give Away

..så nærmer tiden sig for d. 1. december og jeg er som bekendt allerede i julestemning :0)

Derfor sætter jeg gang i en lille jule Give Away, hvor du kan vinde denne søde jule pige mus.

Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget, hvori du beskriver hvordan du kommer i julestemning.
Du må gerne linke - men det giver altså ikke flere lodder ;0)

 
Jeg trækker en vinder d. 1.december
- HELD OG LYKKE
 
 
Psst. musen kommer fra min lille butik, som kan du læse mere om lige her, hvis du har lyst ;0)

25 kommentarer:

 1. Hvor er det en sød julemus. julestemningen starter når hele familien samles om pebernød bagningen i starten af december...
  Mvh ane

  SvarSlet
 2. Hvor er musen sød:0)
  Vi pynter op 1.søndag i advent,hører julesange,spiser småkager og bare hygger.Så syntes jeg julestemningen kommer helt af sig selv;0)
  God aften til dig:0)
  kh Laila.

  SvarSlet
 3. Julestemning kommer når man åbner kasserne med julepynt og gensynsglæden bringer glimt i øjnene og smil på læberne. Og følelsen når man mærker børnenes glæde, spænding og forventning til selve juleaften :-)

  SvarSlet
 4. Julestemning er når man åbner kasserne med julepynt og gensynsglæden bringer glimt i øjnene og smil på læberne. Og når man mærker børnenes glæde og forventning til juleaften :-)

  SvarSlet
 5. Hyggelig og dejlig flot blog du har. Jeg har ikke problmer med at komme i julestemning, jeg kan næsten ikke vente. Det er nok noget jeg er lært op med hjemmefra. I mit barndomshjem blev der julet til den store guldmedalje. Vi lavede julepynt som i gamle dage sammen . Ikke kun hjerter men også danserinder i silkepapir, glasbilledebabyer i vat, kræmmer hus og hjerter. Dit spørgsmål fik mig til at tænke på hvorfor jeg juler så meget :-) Jeg har altid dyrket det kreative i min fritid, men først nu fået lavet en blog www.leblomster.blogspot.dk som er tilegnet mine forældre Laila og Erik som desværre er gået bort. Jeg skriver ikke for at vinde noget er blot glad for at se alle de fine blogge der er med gode ideer fra så mange forskellige,

  SvarSlet
 6. Den helt skikkelige og "ekte" julestemningen får jeg av duften fra grantreet når det er kommet inn i finstuen... Med vakre lys på treet, diverse gammel - og noe av nyere dato - juletrepynt, juletrekurver jeg har arvet med bibelske motiv; Josef og Maria, englene på marken mm. og girlander av sølvkuler er stemningen satt. Litt glitter (tynne tynne sølvtråder som har fulgt meg i massevis av år...) på til slutt og treet funkler! Så må vi ha litt hyggelig julemusikk i bakgrunnen... ikke for høyt, ikke for lavt. "O helga natt" er et sikkerstikk musikalsk. Lille juleaften må vi ha med oss "Hovmesteren" på Tv- ingen jul uten den snublende butleren...På formiddagen juleaften serveres gjerne hjemmelaget krydderøl og smurtlemse (tradisjonskost fra Nord-Østerdal...) når vi tar en liten pust i bakken... Et trau fylt med frukt, skåler med marsipan, fiken og dadler, - og ikke minst nøtter - hentes opp fra kjelleren og plasseres på et anretningsbord i stuen så alle kan forsyne seg etter behov. Når dette er unnagjort DA er julen kommet på ordentlig! ;-) Klem TOVE

  SvarSlet
 7. En riktig søt liten julemus! Julestemning blir det med mange levende lys og duftende Hyacinter. annemarigabrielsen@gmail.com

  SvarSlet
 8. Det kommer helt automatisk når alle de fine kranse bliver vist i bladene , så begynder det at krible for at komme igang med at pynte op med gran. Jeg begynder altid udenfor ...... det er såååååå hyggeligt ( selvom jeg bedst kan lidt den varme sommer) med gran og lyskæder og kogler, at man ikke kan lade være med at komme i julehumør. Kh Birthe.

  SvarSlet
 9. Sikke en skøn julemus..
  Hvert år lørdagen inden 1. søndag i Advent kører vi en tur med Smart klub Danmark og vores små biler til et julemarked et sted i DK eller Nordtyskland. I år går turen til Tønder.. Det er første jule-boost, der kommer altid nyt julepynt med hjem :) 2. jule-boost er når vi i familien samles en dag til julebagning, konfekt og fyldte chokolader - dette skal dog ikke være alt for tidligt på julemåneden, da alle i familien har rygrad som en regnorm når det gælder juleknas :)
  I år bliver julen også helt specielt, da vi venter vores første barnebarn - han er sat til at skulle ankomme 25. december - så julemusen bliver hans, hvis jeg er den heldige.
  Tak for en dejlig blog..
  Juleknus Lonnie

  SvarSlet
 10. Musen er noget så kær.Jeg kommer i julestemning, når der bliver pyntet op 1. dec. og børnebørnene kommer og bager brunkagefigurer. Og lyskæderne bliver tændt i haven. MVH farmorjordbærugle.

  SvarSlet
 11. Det er en kær nisse. Jeg kommer i julestemning, når der 1. dec. er pyntet til jul og lyskæderne i haven er tændt. Og ikke mindst når børnebørnene har været her og bage brunekagefigurer. Mvh. farmorjordbærugle.

  SvarSlet
 12. Jeg holder altid et arrangement den første søndag i advent for veninder, mor, svigermor osv. hvor vi laver adventskrans, kalenderlys, dør kranse osv. Det giver det mest fantastiske jule kick off :)

  SvarSlet
 13. Jeg pynter med mange levende lys og duften av hyacinter. Da blir det julestemning! Mvh. annemarigabrielsen@gmail.com

  SvarSlet
 14. Hvor er musen bare kær. Jeg kommer i julestemning ved at pynte op, høre julemusik, og .......på en kold dag gå en tur op i vores juletræsplantage og vælge vores juletræ. En helt særlig tid, at gå ude iblandt de mange juletræer, når man tænker på, at snart skal mange af dem stå i varme pyntede stuer.

  SvarSlet
 15. Sød julemus, han kunne sagtens få en plads i vores hjem :-)
  Julestemningen bygges langsomt op her fra midt i oktober, hvor jeg starter med binderi og duften af gran.
  Senere handler det om pynt ude og inde, julebag og og julemusik.

  SvarSlet
 16. Jeg kommer i julstemning, når jeg laver min julehave, masser af duftene gran, hyacinter og levende lys, så er stemningen der. Se http://frupedersenshave.blogspot.dk/2013/11/hvorfor-en-julehave.html
  Knus

  SvarSlet
 17. Jeg kommer i julestemning, når jeg laver min julehave. Duften af gran, hyacinter og levende lys, gæssene der skræpper på gårdspladsen, så er stemningen der. Se http://frupedersenshave.blogspot.dk/2013/11/hvorfor-en-julehave.html

  SvarSlet
 18. Hei ... Eg leser blogger då får eg julestemning :))) syns og grønnsåpe lukt , granbar/furukvister , appelsin med nellikspiker lukter gjer meg masse julestemning :) mvh Jill

  SvarSlet
 19. Hvor er han kær julemusen!
  Jeg begynder allerede at komme i julestemning i september/oktober måned, for så er sommeren over og så må det gerne blive jul! Det hjælper også gevaldigt på det når jeg høre de klassiske julehits, ser julefilm og kalendere, begynder at købe julegaver, og butikkerne begynder at pynte op.

  SvarSlet
 20. Jeg jobber i en blomster butikk og får julestemning når de lilla asaleaene og julestjernene kommer.
  Også er det jo kjempe kos å lage juleutstillinger.

  SvarSlet
 21. Ild i brændeovnen, Julemusik, julepynt, bagværk, juledekorationer, levende lys og bedst af alt, hygge med familien.
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 22. sød mus. Jeg kommer helt automatisk i julestemning. Forventningens glæde om alt det skønne der skal nåes, butikkernes udstillinger, årstidens mangfoldighed, tanken om hvordan jeg kan glæde mine kære. - Nej jeg har bestemt ingen problemer med at komme i julestemning.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 23. Årstiden, appelsiner med nelliker, gløgg og gran får mig i julehumør.
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 24. når julekasserne findes frem og de gamle juleting kalder minderne frem fra tidligere "juler", så er julestemningen der. Hyachinter er også noget at det der får mig i julestemning, det er bare en juleblomst.

  SvarSlet
 25. Nej, det var ærgeligt, jeg ikke lige nåede at se det. En rigtig god julestemning hos mig hjælpes på vej af kreative projekter, som fx at lave nisselandskab eller jule-perler med ungerne (som her: http://brombleberries.blogspot.dk/2012/11/juleby.html ) og juledufte og julemusik.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥