lørdag den 31. august 2013

Sensommer stemning i mine forældres have..

Hmm så gik den uge skal jeg da lige love for! Men heldigvis er da der stadig lidt tilbage ;0)
Det har været en dejlig uge fyldt med oplevelser og indtryk - egentlig var det min plan at jeg ville dele dem med jer i løbet af ugen, men sådan blev det altså ikke - til gengæld får I lidt af dem nu istedet..

I torsdag var vi ( som altid - smiler ) på besøg hos mine forældre - til nye læsere kan jeg hurtig fortælle at torsdag er "mormor-morfar dag" - læs ungerne bliver hentet og hygget med og Gårdejeren og jeg støder til senere og spiser god mad og drikke aftenkaffe - oh fryd!

Det var sådan en dejlig sensommer aften med sol og lidt varme i luften - jeg havde kameraet med og her kommer lidt billeder derfra:


Et af de smukkeste steder i haven, er her ved pavillonen. 
I torsdag var der ekstra smukt i aftensolen :0)


I øjeblikket har mine forældre travlt i haven - der skal nemlig være stor fest i haven i næste uge, da min far bliver 60 år. 
Et af stederne, hvor de har været i gang er her ved have"skuret". Det har fået en make-over med en omgang sort maling, ny sokkel og lidt hygge i form af cafebord og blomster. Mon det er på vej til at blive endnu et yndlings sted at nyde aftenkaffen ;0)


Jeg er vild med gamle trækasser - og det ser da smukt ud med blomsterne her i ik? Her til sidst bliver I lige nødt til at se det flotte citron træ, der står på terrassen og er fyldt med citroner..


 Det var rundturen for denne gang - men det bliver nok ikke den sidste :0)

Jeg vender tilbage med flere glimt fra ugen i et andet indlæg - jeg var nemlig også forbi "Design Trade" messen i Bella Center..

God eftermiddag


3 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig have. Virkelig fine stemningsbilleder. Får meget lyst til en have pavillion

  SvarSlet
 2. Hvor ser det skønt ud, det hele :-) - Jeg er vildt imponeret over dit citrontræ. Fantastisk flot!

  SvarSlet
 3. Sikke en flot pavilion dine forældre har. Det bliver vel nok spændende når du skal pynte op til fest i den herlige have og teltet. Håber at du viser lidt fra det :-) Det er dejligt hvis du kan bruge et par af mine ideer, fra jubilæet.
  Knus

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥