fredag den 23. august 2013

Næsten som et loppefund..

..men det er det altså ikke..
Det er tæppet her jeg taler om:


Jeg kommer sådan til at tænke på de tæpper, man nogen gange ser på loppemarkeder.
Men tæppet her er ikke fundet på et loppemarked - det er en god ven af familien, der har strikket det og der er allerede kamp om det i sofaen ;0)


Det er måske også lidt mere pastelfarvet end dem man ser på loppemarkederne - men indrømmet jeg er altså bare mere til de støvede dæmpede farver som disse..


Kurven er i øvrigt heller ikke et loppefund - kun et fund ;0)  - i Netto til 30 kr.. Den måtte med hjem - tænker den kan bruges til mange formål - og i dagens anledning altså til "fotoshoot" af tæppet :0)

Nu står weekenden for døren - dejligt. I morgen lørdag står den på lidt rengøring og måske lidt flytten rundt på nips og andre ting og sager - kender du det ;0) Så har jeg lovet ungerne at bage kage - og måske se en film..uhm råhygge.. og søndag står den på venindetur til Jylland for at se EM i ridning..

Men for nu, vil jeg bare krybe længere ind under mit nye tæppe og prøve at følge lidt med i den film, der kører på fjernsynet i baggrunden :0)

Rigtig god weekend -
Hvad mon du skal lave ..?3 kommentarer:

 1. Det lyder da som en helt perfekt weekend - kan både tilslutte mig programmet for lørdag og søndag.
  Super flot tæppe, er helt enig med hensyn til farvevalget.

  Rigtig god weekend :-)

  VH. Jane

  SvarSlet
 2. Fint tæppe, det passer jo lige hos dig.
  Rigtig god weekend.
  Knus

  SvarSlet
 3. Der er intet som skønne tæpper og råhygge i sofaen. - Jeg er selv stor "tæppenarkoman", og kan slet ikke være i min hyggekrop uden et af mine tæpper. Manden min ryster på hovedet. Og den stakkel. Han har 2 af slagsen i huset, da datteren har den samme kærlighed for tæpper og hygge som sin mor. - Et rigtig flot tæppe du har fået dig. Skønne farver i en lækker strikversion. :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥