Gå videre til hovedindholdet

Så gik ugen..

..og jeg er stadig lidt forundret over hvor den blev af??  Kender du det..

Havde egentlig planlagt op til flere indlæg, men må erkende at i denne uge, har tiden til at blogge bare ikke været der - forhåbentlig bliver næste uge lidt anderledes ;0) Nogen der kender en trylleformel på flere timer i døgnet? Lige nu synes jeg dælme godt jeg kunne bruge en  - smiler..

Nå! Nok om det..

Et af de seneste kreative projekter jeg har puslet med, er en opslagstavle til arbejdsværelset.

Jeg er nemlig igang med at generobre værelset ( udestuen ), efter lang tids funktion som opbevaring af legetøj, flyttekasser, ting der mangler en plads osv.. - men ikke mere - nu er det slut - jeg vil have mit rum tilbage ;0) O
-og langsomt, men sikkert er det ved at lykkes..

Man kan endelig se bordpladen på arbejdsbordet/skrivebordet igen og forskellige ting og sager er blevet sorteret og en del er smidt ud! Skønt!

Jeps  - masser af plads til efterårets kreaprojekter, eller bare en stille tegnestund med ungerne :0)
 
Fik også ryddet lidt op i alle mine blade og magasiner
- nu "bor" de her i den gamle frugtkasse - det ser lidt pænere ud end før hvor de lå i en bunke på gulvet!

Tilbage til opslagstavlen - som er lavet af en gammel ramme og noget hønsenet - ikke noget nyt her i blogland, men har længe leget med tanken om at lave en til mig selv..


På billederne er nettet ikke sat helt fast.
Jeg var nemlig lidt usikker på om den nu også skulle være sådan - havde lige brug for at gå og kigge lidt på den, inden jeg gjorde den helt færdig og den blev hængt op.. ( ja ja stor beslutning, jeg ved det - hi hi..)
Men tror nu den bliver ok, når først der kommer lidt op at hænge på den, så den ikke bare "falder i med væggen.."..

Lagde du mærke til lyskæden?
Synes den skaber en hyggelig stemning, nu hvor efteråret trænger sig på..

Skønt endelig at få taget sig sammen til at gøre noget ved rummet - det har længe været et hængeparti!
-Dog vil jeg undelade at vise billeder fra den anden side af rummet - det er nemlig ikke helt fotogent endnu ;0)

Nu vil jeg nappe en lille tur rundt i blogland og se hvad I går og pusler med derude..

Rigtig god aften

Kommentarer

 1. Sådan en uge har jeg også lige haft og de næste uger bliver lige sådan... Fine billeder hjemme fra og flot opslagstavle...

  SvarSlet
 2. Ej hvor ser det bare hyggeligt ude søde. Lækkert arbejdsrum. Glæder mig til at se det live.

  Nu nærmer hygge tiderne sig med hastige skridt, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med de kreative sysler.

  Fed ide med rammen, måske jeg sku gøre kunsten efter til drengenes værelse.

  Knus og god dag fra din Svigerinde

  SvarSlet
 3. Det ser rigtigt hyggeligt ud. Især hjørnet ved vinduet er rigtigt godt. Vi skal til at flytte vores kontor, da den yngste er flyttet. Så kan vi overtage hans værelse :-)

  Hav en dejlig søndag

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.