Gå videre til hovedindholdet

Fødselsdag og ny ven..

Jeg havde  fødselsdag igår og havde inviteret den nærmeste del af familien til middag. Det var en rigtig hyggelig aften - lige hvad jeg trængte til :0)Jeg havde dækket bordet enkelt med neutrale servietter med en rustik snor bundet omkring.
Borddekorationen bestod af to bloklys, æbler og bær i skønne efterårsfarver. Alt sammen placeret det fine sølvfad, jeg vandt tidligere på året hos MilleVanille
Nemt og enkelt - ideen er hermed givet videre ;0)Jeg fik nogen dejlige gaver - forårsløg til haven og fine fine opbevaringsglas fra en sød kollega, gavekort til tøj og penge - som jeg tænker skal omsættes til blomster til haven :0)
- og så fik jeg denne her: 

Min nye ven i køkkenet - mon ikke jeg nok skal få glæde af den ;0)

Jeg fik også nogle smukke buketter, men dem må I vente med at se. De fortjener et indlæg for sig selv..

Ellers har weekenden budt på oprydning i haven og lidt udendørs efterårs "oppyntning" - det var tiltrængt. Gamle sommerblomster er blevet fjernet - nogle sat til overvintring, andre smidt ud..

Hygge med ungerne, lang travetur i skoven, kaffedrikning med gode veninder og lidt "blog-rundfart".. I det hele taget har jeg bare stornydt weekenden :0)

Hvad har du lavet i weekenden?

Kommentarer

 1. ihhhh tak for link hvor fint...her er weekenden gået med alene med ungerne, Anders har været på træner kursus i Rishøj og kun været hjemme og sove næsten. igår hundefrøs vi på Herfølge stadion...bag efter hjem til boller og varm kakao. Søndag har jeg haft besøg af de skønneste veinder igennem 17 år.. mens ungerne hygge hos mormor...
  Dejlig weekend men er lidt træt nu...
  forresten så er det en fin opstilling i det fad...godt at se det bliver brugt...gælder mig så meget til at se dig den 7 okt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sønnen min og farmand var også på Herfølge stadion lørdag - sjovt.. måske har drengene endda spillet mod hinanden - de synes også det havde været en kold fornøjelse ;0)

   skønt med venindehygge - på søndag kommer mine til tøse brunch - uhm glæder mig..

   -Og jeg glæder mig også til d. 7 :0)
   kram

   Slet
 2. Tillykke med din fødselsdag igår(:
  Hvor ser det hyggeligt ud.

  Du er velkommen til at kigge forbi min nye garn-give away(:

  http://kreaman.blogspot.dk/2012/09/give-away-nr-5.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - og tror lige jeg må kigge forbi din blog ;0)
   KH.

   Slet
 3. Tillykke emd fødseldagen. Det lyder til, at det er dejlige gaver du ahr fået :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen, godt du havde en god dag. Ja det er altid godt med en god ven til at hjælpe i køkkenet. Knus Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - glæder mig også til at lære den nye køkkenhjælp lidt bedre at kende ;0)
   KH.

   Slet
 5. Kæmpe stort tillykke med din fødselsdag. Dejlig gave/ven du har fået der har haft sådan en ven i mange år, ved simpelthen ikke hvordan jeg skulle leve uden, tror heller ikke mine børn ville vide hvordan, den har godt nok æltet meget bolledej med tiden :o)
  Som altid fantastisk pynt :o)

  Rigtig god dag.
  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det.. Uhh jeg har også sukket efter sådan en køkkenhjælp i lang tid - glæder mig til at afprøve den :0)
   God aften
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.