Gå videre til hovedindholdet

Sidste sommeraften

På min aftenrundtur fangede jeg lige sommerens sidste solnedgang.
Stadig blå himmel og kun lidt skyer - smuk ik?
 
 
 
Herhjemme er stearinlysene begyndt at blive tændt - synes godt man kan mærke dagen er aftaget med nogen timer..
Men det er hyggeligt og jeg holder meget af efteråret og den stemning der følger med - det bliver sådan lidt "huleagtig" ;0)
 
Idag har jeg haft tidlig fri. Jeg handlede ind inden jeg hentede ungerne - fik også købt lidt blomster, både friske og til krukker. Så nu er vi klar til weekenden :0)
 
Jeg har to hængepartier jeg skal have klaret (af den gode - lidt kreative slags..) og ellers står den bare på ren afslapning og familiehygge..
 
 
 
Ha' en dejlig aften derude

Kommentarer

  1. Flot himmel.
    God weekend til dig.

    SvarSlet
  2. Ser også lidt frem til efteråret, hvor der bliver mere ro til de indendørs sysler, som jeg også holder af. Det bliver dejligt at kunne gå og skabe lidt mere hygge i vores nye hjem.
    Vi er så småt begyndt at rykke ind i stuerne om aftenen, nogle rum vi ikke har brugt ret meget tid i her hen over sommeren.

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.