tirsdag den 6. marts 2012

Forår - og hjemme igen..

Hmm egentlig har jeg været igang med at skrive dette indlæg siden igår! Men nogen gange går tingene bare ikke helt som planlagt..
Jeg blev nemlig ringet hjem fra arbejdet igår, fordi lillepigen havde lagt sig med feber - den stakkel! Og senere på dagen lagde storebror sig så med en voldsom hovedpine/migræne - så det blev ikke til megen tid ved tasterne - hverken igår eller idag og indlægget blev derfor lidt anderledes end oprindeligt tiltænkt ;0)

I weekenden var vi en tur på besøg hos min kusine og hendes kæreste i Jylland. En hel weekend med ren råhygge og forkælelse - skønt! Og lige noget hele familien trængte til - Dejligt bare en gang imellem at lave absolut ingenting ;0)Igår kom der lidt forårsblomster med hjem i kurven, da jeg var ude og handle - og jeg nåede at få plantet lidt af dem, selvom planen var en lidt større udendørs "forårsrengøring" / oprydning - men det må vente til weekenden ;0)


Yndige ik?
-og med en pris på 20 kr bakken, kan man da ikke bare gå forbi vel ;0)


Stedmoderne er plantet i det gamle vaskefad fra Sverige ( som jeg havde glemt i vores gamle hus! men som min svoger heldigvis havde fundet igen - TAK! ).
Nu står de på havebordet på gårdspladsen og spreder en skøn forårsstemning..


Det var et lille "pip" fra mig - nu vil jeg tage en kort rundtur i blogland, mens der er ro på Gården ;0)


Rigtig god aften


1 kommentar:

  1. hej hvor ser det bare fint ud... god bedring til børne.

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥