mandag den 26. marts 2012

Det blomstrer på terrassen..

Der er sket lidt på terrassen ved udestuen..
 

Plantereolen ved væggen, kom en af vores venner med - han mente den var lige noget mig :0)
Synes den passer perfekt i den lidt romantiske stil der er tiltænkt her..


Den gamle jerneopsats, der ses i venstre side på det øverste billede, har jeg haft i nogen år. Den er en gave fra min mor..

Opsatsen er placeret på et kloakdæksel, der ligger midt i bedet - og det stod ikke lige til at fjerne! Men synes dette er en god løsning, når det ikke kan være anderledes..
Lige nu er opsatsen plantet til med hornviol, men jeg tænker jeg vil sætte efeu i senere, så kan den være flot hele året.. 


Hortensiaerne ser ud som om de trives fint i bedet foran udestuen - og jeg har kigget lidt på de høstanemoner jeg fik foræret i efteråret, og de ser også ud som om de kommer - skønt!


En anden ting, jeg også glæder mig over, er de løgplanter jeg satte i efteråret - de begynder også at titte frem nu.. Det  er rigtig godt for vintergækkerne er ved at være færdige..

En ranunkel har fået plads på havebordet - den har den skønneste lilla farve..

Det er en rigtig dejlig "plet" her på terrassen og det er dejligt at den begynder at tage "rigtig" form - nu håber jeg bare på godt vejr i weekenden - for det er ikke kun hortensia og løgplanter der trives! Næh jeg må vist lige få luget lidt i bedet - og så skal den bambus altså OP! ;0)

3 kommentarer:

 1. Hvor HAR du bare en HYGGELIG terrasse!... Er vild med din nye plantereol:)
  God dag til dig og dine..
  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig dejligt ud, når det kommer nogle hyggeting ud og stå i haven :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud:) Hvad er det med de der kloakdæksler, de skal altid ligge et sted hvor de skæmmer, men fin løsning med krukken.

  vh Dorte

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥