lørdag den 4. februar 2012

Lige en omgang maling til..

.. og så er amagerhylden her, klar til at blive hængt op på lillepigens værelse


Har du nogen projekter der "bare liige" mangler det sidste?RIGTIG GOD LØRDAG
-og måske god arbejdslyst ;0)

6 kommentarer:

 1. Den bliver rigtig fin! De er så hyggelige, de gamle amagerhylder. -I hvert fald på børneværelser, synes jeg. Hos os passer de ikke rigtig i stuen. Men i andres stuer kan de jo bare være superfine.

  Uha, ja, har masser af små ufærdige projekter. Bl.a. en gammel kommode, som jeg er igang med male. Den skal stå på storesøsters værelse. Men idag sker der intet af den slags, for er plaget af forkølelse og av, hvor det spænder i hovedet..

  God weekend!:-)

  kh Solsikke

  SvarSlet
 2. Jeg havde ellers altid sagt at jeg ALDRIG skulle have en amagerhylde op i min stue....men det har jeg nu, en gammel en som jeg har fået og som nu er malet hvid. Og ja vi har vel alle et eller andet vi mangler at gøre færdig...lige nu er det min klokke men den bliver færdig på mandag.....tror jeg he he

  SvarSlet
 3. Hej Solsikke
  Ja, jeg glæder mig også til at få den op.. Er heller ikke sikker på den ville gå i vores stue - meen man skal aldrig sige aldrig :0)Tilgengæld har jeg en sætterkasse, der også bare lige skal finde en plads..
  Pøj pøj med kommode projektet - og rigtig god bedring
  KH.

  Hej Birthe
  Ja hvid maling kan gøre meget - og jeg tror også at det skulle til, hvis hylden skulle finde vej til vores stue - smiler.. Men ligenu får den altså en omgang lyserød og flytter på lillepigens værelse ;0)
  God arbejdslyst med klokken..
  KH.

  SvarSlet
 4. Jeg kom lige tilfældigt ind på din smukke blog ...
  Jeg har lagt mig som fast læser og glæder mig til at følge dig fremover ...

  Kram fra Dorthe - Pigekammeret

  SvarSlet
 5. Den gode arbejdslyst tager jeg til mig, har en drøm om at mine møbler som har stået og ventet på en make over skal have turen inden de bliver flyttet, der skal hænges i ;o) og så er der selvfølgelig hele huset jeg skal igennem, have sorteret ud og pakket sammen :o)

  Også god arbejdslyst til dig, glæder mig til at se den komme op og hænge.

  Kram fra Jill

  SvarSlet
 6. Hej, Gårdejerinde!
  Sikke dog smuk hylde.
  Jeg går og tulrer rundt med indretningen udenfor. Har været forbi en inspirerende ældre par, som havde det mest romantiske vinterhave i byen. Alle de små flotte stilleben med rustne kroner, krukker med buksbom og stedsegrønt.... Har fået masser inspiration og godt at vores rema 1000 har enebær til 20 dkk, så jeg kan få noget flot stedsegrønt. Har kun en buksbom og en ensom rund thuja :) Selvom man snart skal have forårsblomster i krukker :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥