Gå videre til hovedindholdet

Skovturs høst..

Idag har vi været til det første arrangement i sønnens klasse. Der var var arrangeret "juledekorations-indsamlings skovtur".
Det var rigtig hyggeligt og ungerne fik leget, forældre fik hilst på hinanden, drukket kaffe og kage blev solgt til fordel for klassekassen ;0)

Og så blev der samlet lækkerier fra  skoven - og ja, dem der kender mig vil vide at jeg ikke kun fik samlet til sønnen, men også til mig selv - smiler..

Fine kogler, lækkert skovmos og så blev det faktisk også til disse 2 træer:
(har fået lov til at tage dem med hjem.. )

Det ene står her på det gamle bord i selskab med kogler og æbler fra haven..
Lanternen er en gammel sag fra Ikea..

Lidt tættere på..

Det andet træ har endnu ikke fået en plads, men er blevet plantet i denne potte til at starte med..

Skønt hvad sådan en skovtur kan fører til og et dejligt afbræk i alt flytteriet :0)

Håber I har haft en dejlig søndag

Rigtig god aften

Kommentarer

  1. Som altid ser det jo fantastisk ud, når du får sat det op, havde det været her, havde det set knapt så smukt ud, ved ikke, hvad det er der sker når jeg kommer i blomsterdekorationshjørnet ;o)
    Det har også været fantastisk vejr i dag til sådan en "samle ind til julen" tur.
    Hvor er det en fantastisk sysle-rum du har fået lavet, der kan man næsten ikke andet end blive fyldt op med energi.... glæder mig til at se, hvad der kommer til at blive skabt der.

    Rigtig dejlig søndag aften.
    Knus Jill

    SvarSlet
  2. Det ser godt ud, og der er jo næsten ingen grænser for, hvad man kan finde af skønt dekorationsmateriale i skoven :-)

    SvarSlet
  3. Dejligt med en skøn tur i skoven :)

    Søde små træer!

    God dag, hej hej fra Rikke.

    SvarSlet
  4. Jeg kom lige forbi din blog.
    Ser ud til at i har haft en god tur i skoven.
    Fine dekorationer der er kommet ud af det.
    Tak for kigget.

    SvarSlet
  5. Sikke et fantastisk fint træ....
    Rigtig fin blog du har..se du bor kort fra mig..blev nysgerrig da jeg læste din ind med du havde været i uglerne i Køge. Jeg bor selv lidt nord for Køge.. Smiler....
    Har medlt mig som fats læser, og glæder mig til at følge din blog..
    mvh Tine

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.