tirsdag den 15. november 2011

Gamle minder - og måske en ide til en gråvejrs aktivitet med ungerne..

Forleden dukkede denne "bog" frem fra gemmerne.. Og jeg må indrømme jeg blev helt varm om hjertet, da jeg fandt den.

Bogen er nemlig en gave til mig. Jeg fik den som barn af vores daværende nabo - en dejlig rar kvinde der kom til at betyde meget for vores familie - og hendes mand ligeså..
Hun har passet mig mange gange, og jeg husker hende som en meget kreativ kvinde. Jeg husker hendes sy-rum, med æsker fyldt med knapper, blonder og andre lækkerier. Og så lavede hun nogen helt specielle fødselsdagskort, med billeder og tekst fra diverse ugeblade, som hun satte sammen så de blev helt personlige - hmm mon ikke min mor stadig har nogen liggende??

Men tilbage til "bogen". Jeg tror den er lavet af et ugeblad og så har hun klippet forskellige billeder ud og limet ind på hver side - blandt andet en masse dyre billeder for jeg ELSKEDE dyr som barn og det viste hun jo :0) og til sidst er det så blevet til en helt personlig billedbog.

Jeg holdt meget af den bog - og det ses vist også.. Der er ingen tekst, men tilgengæld er der talt meget om alle billederne og det er jo nærmest endnu bedre..

- Her kommer lidt billeder af et af mine særlige barndomsminder:

Jeg synes det er en rigtig god ide, som bestemt stadig "holder" og jeg skal da have lavet en til mine guldklumper - måske kan du også bruge ideen eller blive inspireret af den ;0)

Mon du også  har lyst til at dele eller vise et af dine barndomsminder frem?
Du kan evt. lægge en kommentar med et link
Jeg har i hvertfald nydt en lille tur ned af "Mindernes Allé"

God aften til jer derude - jeg har lige lidt flere kasser jeg skal have kigget i..
-Hvem ved hvad der dukker op ;0)

1 kommentar:

  1. Hej, en rigtig god ide til børnene.jeg har givet dig en Award,men ser nu at du før har modtaget en;)så jeg kan godt forstå, hvis du vælger ikke at gøre noget ud af den.
    Betragt den som et ekstra skulderklap fra mig til dig og din fine blog:)))

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥