søndag den 6. november 2011

Tilbehør til børneværelserne

I sidste uge var lillepigen og jeg forbi denne skønne butik i Køge - og jeg må nok indrømme den er på vej til at blive en favorit butik :0) Udover noget dejligt børnetøj, forhandler de også lækkert tilbehør til børneværelset bl.a. fra Djeco, som jeg personligt synes laver nogle fantastiske legesager, wall stickers mv.

Denne gang var vi på udkig til lidt lækkerier til prinsesseværelset - vi gik ikke forgæves og med hjem i posen kom disse wallstickers og fine papir flagranke:
Begge dele er fra Djeco og jeg synes de er superfine :0)
Lillepigen ønsker sig jo brændende et prinsesseværelse og med den lyserøde væg og disse fine ting er vi vist godt på vej ik ;0)

Mormor og morfar vil give begge unger en ny seng, når vi flytter og lillepigen har udpeget denne i IKEA kataloget:

Billedet er lånt lige her
Jeg er stadig overrasket over at hun ikke vil have den i hvid - men jeg synes faktisk den er lidt fin i den mørke farve. Det giver lidt kontrast, men nu må vi se, når hun ser den i "real life"..

Derudover har jeg en lille plan med disse to ting - tror det bliver ganske fint :0)
Nu mangler jeg bare at finde lidt til storebrors værelse - han ønsker sig bl.a. brændende en seng der kan slås ud, så bedstevennen kan overnatte :0) Vi har fundet en i Ikea, som vi vist lige må se lidt nærmere på..


 Billede er lånt lige her

Behøver jeg sige at begge børn ( og i øvrigt også deres forældre.. ) glæder sig meget til vi flytter ind..


5 kommentarer:

 1. Ser super fint ud, og hvor må det være fedt endeligt at flytte ind:-) I morgen skipper jeg gaven afsted til dig og håber at den falder i god jord...

  Louise

  SvarSlet
 2. Spændende blog du har. Glæder mig til at følge den.

  SvarSlet
 3. Hej med jer
  Louise - ja du kan tro vi glæder os :0) Jeg glæder mig til at se hvad du har fundet på..

  Diy se her hvordan - Velkommen til, dejligt du har lyst til at blive hængende :0)

  Rigtig god aften til jer begge
  KH.

  SvarSlet
 4. Fandt din skønne blog på nettet, jeg bor selv på en gammel gård som vi er ved at sætte i stand i den hvide romantiske stil... Så det er dejligt at blive inspireret
  Mange hilsner heidi

  SvarSlet
 5. Det bliver dejligt for jer, når i er flyttet "rigtigt" ind på gården.jeg er sikker på værelset kommer til at passe til en lille prinsesse;)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥